Bu sorunun cevabını insta, twitter, facebook öğretmen veya eğitimci gruplarında daha çabuk bulursunuz.. sayfa yönetimine yazar sizin adınıza sormasını isteyebilirsiniz..
Bu sorunun cevabını insta, twitter, facebook öğretmen veya eğitimci gruplarında daha çabuk bulursunuz.. sayfa yönetimine yazar sizin adınıza sormasını isteyebilirsiniz..
Her türlü platformda engelli öğretmen aradım da hiç bulamadım maalesef. Bilgi alabileceğim kimse yok resmen. Nereye gitti bu insanlar ya
@bilalaltinkaya
İlkokulda bağımsız olan branş öğretmenleri arasında matematik öğretmeni yoktur. Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi, Beden Eğitimi, ve İngilizce öğretmenleri vardır. Ortaokullarda ve Lisede ise, matematik öğretmenleri vardır.
@mahmut-2323
İlkokuldan kastım ilköğretim matematik öğretmenliğiydi. Yani 5. 6. 7. 8. sınıflara eğitim veren.
@bilalaltinkaya Yardımcı olmaya çalışayım. Ancak matematik öğretmenliği ve ilköğretim matematik öğretmenliği birbirinden farklı bölümler. Siz matematik mezunuysanız liseye, ilköğretim matematik mezunuysanız ilköğretime atanabilirsiniz.