2022 Ekpss ye girdim laboratuvar teknikleri mezunuyum ama branş sıralamamı göremiyorum. Başkasında da böyle bir şey varmı
2022 Ekpss ye girdim laboratuvar teknikleri mezunuyum ama branş sıralamamı göremiyorum. Başkasında da böyle bir şey varmı
Kafam çok karisik dostlar bu siralama is yaparmi beklemekten usandim puan 85.7
Alani dali yok lise 580
Ekpss ortaöğretim Puanım 76.57572 başarı sıralamam 6322 herhangi bir kuruma memur veya hizmetli olarak atanabilir miyim
@oemre07 Zor görünüyor ama yine de her şey kontenjanlara bağlı. Eğer geçen dönemlerdeki kadar atama olursa bu puanla bir yere yerleşemezsin maalesef.
Zor...
Hizmetli felan gelirmi heryeri yazmayi düşünüyom
Sözde sıralama yapmış ösym. Geçen yıl aldığım puanı bu yıl da aldım. Nerede ise aynj puan. Branş sıralamamam da aynı. Ulan 1 kişi de mi oynamaz.Sanki kopyala yapıştır yapmışlar. Ösym iki işi düzgün yapamayan berbat bir kurum
atanamadıktan sonra istedikleri kadar açıklasınlar....
yığılma var abi yığılma 40 -50 yaşında ki adamlar bu sınava girdiği müddetçe bize sıra gelmez....
2. Tercihler nezaman bilginiz varmi
Merhaba benim puan 84 sıralama 1.700 bu puanla biyere yerlesebilirmiyim
Merhabalar ortaöğretim.ekpss puanı.84 başarı sıralaması.1.700 bu puanla atanirmiyim
@Ateş sevda Açılacak kontenjena bağlı. İlk atamada biraz zor gibi ama ikinci atamada şansınız var eğer alımlar yüksek olursa.