Onlisans 80.39 sıralama 1208.sıralama beklemeye devam ☺
@Şamil67
Benimde ÖNLİSANS sıralamam 1.877
Puanım 77,83
@ayDÜNYAvazo
3.atama olursa gidersin gerçi senin için farketmez sen zaten atanmistin
@Şamil67
Evet ben atanmıştım.
ÖSYM bununla ilgili açıklama yapmadı ama yeni yılda yapılacak gibi görünüyor.
@Enes Gntrkn
EVET açıklama yapılmadı daha bu konu hakkında 😁😁
Merhaba arkadaşlar
2022 ekpss p3 lisans puanım 83 sıralamam 947. acaba ilk tercihte atanabilir miyim?
@orby1234
Bunu hiç kimse bilemez veya tahmin edemez.
@orby1234
Merhaba hocam.
Acaba EKPSS P3 Lisans puanınızı tam yazabilir misiniz küsuratıyla. 83 küsur kaç acaba? Teşekkürler.
Sosyalbilgiler Öğretmenliği de 91 sırayım iki yıl sınav yok her yıl 50 sosyalbilgiler öğretmeni atarsa 2 yılda yani 2.atamada atanırım ama bunu bile yapmıyorlar hala öğretmen atamaları dan ses yok ne kontenjyanlar beli ne atama tarihi öyle bekliyoruz 500 engelli öğretmen kontenjanı açarlarsada hiç de şaşırmam
@poyraz.
Geçen sene ekimin ikinci haftası duyurusu yapılmış. Enseyi karartmaya gerek yok geçen sene sözleşmeli personele de %3 engelli kontenjanı açılacağı söylendi ki 100.000'den fazla sözleşmeli öğretmen var. Bu kafadan 3.000 açık demek. Umudu kaybetmemek gerek ben de sosyal bilgiler öğretmenliği bölümündeyim bu arada.
Önemli olan niyet engellileri atamak bir kadro sorunu değil bir sosyal devlet olmanın In gereği dir. Milli eğitim kurumunun engelli öğretmen almaya hiç niyeti yok bakan bir kaç TV programında bu konuya dair sorulan sorulara doğru düzgün cevap bile vermedi gecen yıl 500 bir sefer 750 bir sefer olmak üzere iki atama yapıldı toplam 1250 kadroda 72 sosyalbilgiler öğretmeni atandı 85 milyonluk bir ülkede vede 23 milyon öğrencisi olan bu güzel ülkede Ne kadar komik rakamlar her il,e her ilçeye bir sosyal bilgiler öğretmeni atarsanız bırakın sosyalbilgiler öğretmeni engeli bir öğretmen arasanız bu rakam cok daha fazla olur. Görünen odurki bu yılda bu kadro sayısı 500 ila 750 arasında olacak toplamda 3500-4000 kadar engelli öğretmen var devletimiz bu kadar müjde verirken neden engellileri görmezden geliyor bu ülke engellileri atayabilicek güç ve kuvvettedir başda da dediğim gibi önemli olan niyet bu niyet ve istek şimdilik görünmüyor inşallah ben yanılırım. al1yuks3l hocam inşallah atanırsın
al1yuks3l