branş bazında sıralamalar ilerleyen günlerde belli olur tercihlere kadar
branş bazında sıralamalar ilerleyen günlerde belli olur tercihlere kadar
merhaba arkadaşlar ekpssden 65,20 puan aldım şansım nedir tercihler ne zaman yardımcı olursanız sevinirim
Şöyle yapabilirsiniz bence arkadaşım.Şu an çalıştığınız kurumda ben çalışayım siz de devlet memurluğu için uğraşın olur mu arkadaşım.rica etsem.
Bu mesajı Sardonyx35 adlı rumuzlu arkadaşıma yazdım biraz gülelim ve gülümseyelim diye arkadaşlarım çünkü insana gülümsemek iyi gelir.
Ekpss den Atandım Milli Eğitim 'e
Göreve başlayalı 2 ay oldu.
Engelli personele görevde yükselme Sınavı açılıyor mu ??
Görevde yükselme sınavına girebilir mi ?
Devlet Memuruyuz ama ağırlıklı getir götür işi yaptırıyorlar.
Amir , memura getir götür işi verebilir mi ??
Amir , Memuru ' un üstünde ezici bir güç olarak duruyor.
Şahsi düşüncelerim
@guleman18
Atandığına çok sevindim hayırlı olsun. Görevde yükselme sınavları açılıyor bazen. Engellilere de yapılıyor. Getir-götür işi çalıştığın birimin yoğunluğuna ve işlerin evrak işleyişine göre amir tarafından yaptırılabilir. 2 ay olmuş işi öğrenmen amaçlı da olabilir ilerde belki daha farklı işlere verebilirler.
@guleman18 Memurluğun ilk aylarında bu tarz getir götür işlerinin yaptırıldığını çokça duydum, sanırım alışma evresinde bu tarz durumlar olabiliyor. En azından adaylık süreciniz bitene kadar sabretmenizi tavsiye ederim, amirlerinizle iyi geçinmek size her zaman artı puan kazandırır.
Okulda mı başladınız yada size sordular mı başlangıçta
@guleman18 ne olarak Yardımcı hizmetlimi GİH yani genel idari hizmetler sınıfındamı?
kaldıki GİH siniz diyelim size kurumun bir işi verilse sular seller gibi hatasız bir şekilde yapabilecekmisiniz. Bazen çok aceleci olmamak gerekir. Özel sektörde çalışmadınız galiba
@sneyper
Genel idari hizmetler olarak Atandım.
Lisans Mezunuyum 4 yıllık Maliye Mezunuyum
Lisans mezunu adam masa da çalışacak bu işin raconu bu
Getir , götür Hizmetli adam yapar
Şimdilik susuyoruz
Bir hizmetiyle, bir memur arasında hiç değilse fark olması gerektiğini düşünüyorum.
Getir , götür hizmetlinin işidir.
Tabi memura verilebilir mi ?
Verilebilir , Sınırları aşmamak kaydıyla
Ben , bana verilen her işi hatasız yapabilecek duzeydeyim.
Artı Ehliyetim ve sertifikalarım da var .
Şimdi de Memur olduk . ŞU AN YÜKSEK LİSANS HAZIRLANMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM VAR 😉
@guleman18 bana göz kırpacağına iş sınırlarını çiz
Maden kendine güveniyorsun lisans yapmışsın kendi hakkını korumayıda öğrenmişsindir
@sneyper
Sana soracak değilim . Bu kadar basit
@guleman18
Sormuşsun işte ...
Sneyper
Yazının sonundaki ... üç noktayı sana iade ediyorum