Raporunda zıhınsel kısımda tik var ıse zıhınselden gırersın ama okb ye verceklerını sanmıyorum bıde lısans okumusun zekanda da problem olsa okulu bıtıremezdın.
Raporunda zıhınsel kısımda tik var ıse zıhınselden gırersın ama okb ye verceklerını sanmıyorum bıde lısans okumusun zekanda da problem olsa okulu bıtıremezdın.
Okb ise genelden girersin sınava.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Arkadaşlar branşım Türkçe Öğretmenliği ve bugün itibariyle raporum Okb tanısı ile %52 engel oranıyla çıktı. EKPSS hazırlıklarına başladım. Ösym merkezine gitmem gerekiyor mu? Milli eğitimle sonuç onaylatmam gerekiyor mu? Şimdi ne yapmam gerekiyor. Lütfen bana süreci anlatır mısınız?
@zafenatpena
Raporunuz sonuçlandı ise Ekpss başvurularını bekleyeceksiniz. Başvurular, sınavdan yanlış değilsem 1 buçuk - 2 ay öncesinden oluyor. başvuru zamanı gelince Aile ve Sosyal İl Müdürlüğü'ne gidip önce orda kayıt yaptırıyorsunuz ; bu kayıt sınava giriş engel grubunuzun belirlenmesi için. Ardından ösym bürosuna gidip sınava giriş yeri ve diğer işlemlerin kaydını yaptıracaksınız. Şu an bir şey yapmanıza gerek yok diye biliyorum. Raporda engel türü ne ise ondan sınava girersiniz. Ama eğer zihinselden girmemeniz gerekirse sakın zihinselden girmeyin puanınız yanaer ve bu hak'ka girmek olur. Başarılar.
Nostaljik çok teşekkür ederim. Başka bir şey bilen var mı? Sınav öncesi yapmam gereken bir şey bir başvuru var mı? Saygılar
@zafenatpena
Hayır yok. Kayıt ve sınav tarihini bekleyeceksin onun dışında sınava çalışırsın. Bir de engelli kartı ve şehiriçi ulaşımda ücretsiz kart başvurusu yapabilirsin.
Lacivert 21 sağol
Bugün çok şükür raporumu aldım. Kronik ve davranışsal duygusal yazıyor OKB için ve birşey kafama takıldı. İlaca bağımlılık bağımsız yaziyor Ekpss için engel olmaz değil mi kıymetli arkadaşlar?
@zafenatpena
Güzel dostlar hiç fikri olan yok mu?
@zafenatpena
Hayır sorun olmaz.