@lacivert21
Yanliş biliyorsun kura 2020 de başvurusu olan 2024 kadar tercih edebillir bence
Bi yakinim 2018 de başvurmuştu kuraya 2022 e kadar tercih hakkini kullandi 2020 de başvuru yapmamişti
Merhaba bir sorum olacak benim lisanstan mezun olmama yarım dönem var mayıs haziran gibi kısmetse şimdi ekpss ye lisanstan başvuru yapacağım ama sınav olduğu tarihte mezun olmamış olursan başvurun geçersiz sayılır gibi bir durum varmı acaba yani sınav 24.04.2022 de olduğundan dolayı soruyorum yani başvuru yapmak için illa diplomayı almış olmakta gerekmiyor değilmi sınavın olduğu tarihte mezun durumdamı olmak gerekir yoksa ona göre başvuru yapıncam lütfen bilgisi olanlar cevap bekliyorum
@Kevser er
Sınava başvurmak için mezun olma şartı aranmıyor. Tercih yaptığınız zaman mezun olma şartı var yoksa tercih yapamıyorsunuz.
@lacivert21
Teşekkür ederim
@lacivert21
Sınav Giriş Ücreti(45 tl) son ödeme tarihi nedir?
Okulla ilgili karekodlu ve barkodlu bir belge aldım ancak gidip imzalatıp mühürletmem gerekmiyor, değil mi? Başka bir belgeyi onaylattım ama aslında gerek yok sanırım?
@lacivert21
Sınavın olmasına tam 86 gün var.
Zaman sanırım çabuk geçer.
😁😁
@lacivert21
1.6 02.02.2018 tarihli ve 30320 sayılı “Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin DevletMemurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik†gereği,EKPSS sonuçları sınavın yapıldığı tarihten itibaren dört yıl geçerlidir. Kura yöntemiyle yerleşmekisteyen adayların kayıtları iki yılda bir alınacaktır. Kura kaydı yaptıran adaylar, dört yıl içerisindegerçekleştirilen engelli memur alımlarına başvurabileceklerdir
Merhaba,
Benim rapor eski, ben raporu yenilicektim, ekpss başvuru yaptıktan sonra arkadaşımdan "raporu yenileme, sınavı kazansan bile geçersiz sayılır" diyor, doğru mu?
Engel bilgi formundaki yüzdelik kısımları nasıl dolduracağız?
Engel oranlarını hiç bir değişiklik yapmadan topladığımızda rakam fazla çıkıyor ancak baltzhazard formülü ile hesaplandığında tam vücut engel oranında bir azalma oluyor. Biz tam vücut engel oranına baltzhazard ile bulunan sonucu mu yazacağız? Peki engelimizi toplam olarak yazmadan ayrı bir biçimde yüzdelik dilimini (örneğin ortopediği ayrı olarak yazacağız başka bir engeli ayrı) nasıl yazmamız gerek? Rapordaki yüzdelik baltazard sonucunu vermez çünkü. N'apmalıyız?
Baltazard* doğrusunu bilip yanlış yazmışım.
Aynı konuyla ilgili ÖSYM yi aradım bilgi aldım.sınava eski raporla girilebiliniyormuş.benimkinin süresi bitmişti.biten raporla öncesinde sınava girmiştim.süresi bitti yenilemem lazım oda sınava yetişmiyor dedim.önceki başvuru yaptıgım için sınava girebileceğimi yalnız atama olursa işyerine yeni rapor çıkartmam lazımmış.