Keşke olsa atanmak hayal gibi alım sayısını bile azaltıyor lar
Dün 2021 EKPSS tercih sonuçları açıklanmıştır...Ve bu tercihler sonucunda yine atanamadık..Mart'ta 2021/2 EKPSS atamalarının yapılmasını istiyoruz..Mart'ta olmasa da Haziran-Temmuz arasında 2021/2 EKPSS atamalarının yapılmasını, 10000-15000 kadro verilmesini ve kamuda engelli kotasının %6'ya artmasını istiyoruz..Atanmak istiyoruz artık..
Atanmak
2.atama
10000 atama
%6 kota isteyenlerı bu sayfaya bekliyoruz..
Yeter ki taleplerimiz yerine getirilsin..
Keşke olsa atanmak hayal gibi alım sayısını bile azaltıyor lar
Aynen alım sayısı çok az
Kusura bakmayın ülke hazinesi bu yükü kaldıramaz !
Lisans 75 puanla düz memurluk tercih yapmadım.kendimi yormadım.biliyorumki atanmak hayal.1 yıl atama falan olmaz.kota artırımıda yok.2018 lilerin hakkı yendi.şimdide 202o ye girenlere geçmiş olsun.sınav yapılsın diye tutturanlara hodri meydan.hadi bakalım yeni atama yaptırında görelim 😂😂
Atanmış olmam geride kalan arkadaşları unutacağım anlamına gelmez, gerek sosyal medyadan gerekse toplu protesto vs. nerede destek lazım olursa elimden geleni yapacağım. Atanan/atanamayan herkes gerekli hassasiyeti göstermediği sürece gür ses çıkaramayız.
Arkadaşlar atananalara başarılar atanamayan arkadaşlarada bol sabırlar diliyorum umarım sesiniz duyurulur bn sınava girmedim ama sağlık sebebleri nedeniyle atanamayan kadro açmayan ve dahalen atama bekleyen arkadaşlar için destek veririm 🤚
Bu yil bir atama daha olmaz gibi.2018 yilindan beri 1 yil icinde 2 atama yapilmadi zaten.Diger atama 2022 yilindaki ekpss sinavindan sonra yapilabilir.Ben boyle dusunuyorum.
Ozaman sınav yapmasalardi 2016 yılından beri ekpss giriyorum atanamiyorum keşke ilahiyat okusaydik...
@RÜZGAR ADA ERDOĞDU
Bu ülkede 2022 adına konuşmak için çok erken değil mi senceBırak seneyi yarın dahi her şey değişebilir.
Ben oyle dusnuyorum hocam.Yinede yasayip gorecez.😊
Talep ettiğin kadronun yüzde 10'unu verseler öp başına koy. Ben de ikinci atama yapacaklarını sanmıyorum.
Kurumların engelli personel açığı kalmadı artık. Fazlasını alabilirler, ama geçmişte almadılar, bugün almıyorlar, yarın da almayacaklar.
Tek çare engelli personel kontenjanının artırılması. Bu olmadıkça atama talepleri de kadro talepleri de havada asılı kalacak.
Atama istiyorsak Twitter’dan bakan, bakanlığın sayfasına her gün twit atmamız farkındalık oluşturmamız lazım yoksa zor
Arkadaşlar 2. Atamada düz memurluk puanları sizce kaça kadar düşer? 2018 sınavıyla 2. Atamada puanlar kaça kadar düştü bilgisi olanlar yazabilir mi?