sezer kurada cekılmısmı ösym den baktım bulamadım bılgın varmı
sezer kurada cekılmısmı ösym den baktım bulamadım bılgın varmı
Samsun 19 Mayıs Üniversitesi hizmetli memur olarak atandım. Atananlara hayırlı uğurlu olsun.
İçişleri Bakanlığı- The end: good bye!
hayırlı olsun artık sende 55 lı oldun![]()
@abdullah24440
2 sene önce olsaydı OMÜ'de karşılaşırdık, mezun olduk buralara düştük artık
Ticaret bakanlığı- Mersin - memur
samsun milli eğitim bakanlığı hizmetli
Arkadaşlar mebe atananlar WhatsApp grubumuza bekleriz. Grubumuzda geçen yıl atanmış memur arkadaşlarımızda var. Her türlü bilgi alışverişi ve yardımlaşma göreve başlama sürecinde birbirimize destek olmak içim grubumuzu kurduk. Linkten gruba katılabilirsiniz. https://chat.whatsapp.com/CO6bTHOTNhC81ldjStF4Ox
Çok teşekkür ederim. Şimdi koşuşturmaca başlayacak. Ev tut, belgeleri teslim et vs. vs. Yakınlarım Samsun'u öve öve bitiremiyor çok sevindim böyle güzel bir şehre çıktığına. Sizin görüşlerinizi de alırsam sevinirim. Samsun ile ilgili tavsiyeleriniz var mı ?
Her hangi bir yere atanamadim.3 kez tercih yaptım 2018 2019 2021 tercihi çıkmadı olan olmuş artık. Atanan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun derim
Atanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙂 o kadar tatlı ve heyacanlı telaş ki Allah herkese nasip etsin inşallah 😊
Gazi üniversitesi hemşire
2018 ekpss puanı ile 2021 ekpss tercihlerinde yerleşen oldu mu? 2018 puanı ile yerleştiyseniz 2018 puanınız kaçtı?