@MusaT.
Sıralamanız nedir aceba?
Bekleyen herkese hayırlı olsun arkadaşlar, tercih listesi açıklandı. Tercih konusunda tecrübeli arkadaşlar biz ilk defa tercih yapacak olanlara bir tavsiyede bulunacaksa severek okurum. Lisans puanım 87.02 ön lisans da ise Bilgisayar programcılığı mezunuyum. MEB VHKİ ve Bilgisayar İşletmeni kadrolarını yazmayı düşünüyorum.
Edit: Kılavuza şuradan ulaşabilirsiniz
@MusaT.
Sıralamanız nedir aceba?
@E.HİLAL
Lisans genelinde 701.
@MusaT.
Bıranş sıralaması? O halde siz 4001 kodlu yerleri tercih edeceksiniz.
@E.HİLAL
Lisans bıranşım işletme sıralamam 61 fakat onun pek bir önemi yok o alandan alım yok. Memur, VHKI ve Bilgisayar işletmeni kadrolarını yazacağım.
bu kura ılkögretım mezunları ıcın degılmı ne lısansından bahsedıosunuz bende kuraya katıldım nasıl tercıh yapmamız lazım kı
@rabia_55
Hem kura hem de sınav tercih listesi yayınlandığı için başlığı o şekilde attım, evet doğru kura yalnızca ilköğretim mezunları için. Ben EKPSS sonucuna göre olan tercih hakkında yorum yapıyorum.
anladım..tamm
Ben tercih yaparken dikkat etmedim, ama 2018 e-kpss puanı 4 yıl geçerli diye söyleniyordu, tercih yaptıktan sonra aklıma geldi hangi yılın puanı ile tercih yapacağımı seçmem gibi bir şey yoktu şu durumda hangi puan ile tercih yapmış oldum?
Ortaöğretim memur kadroları için kimler nereyi tercih etmek istiyor?
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açılanın hepsini yazmayı düşünüyorum sizin sıralamanız kaç
Atama sayisii cok az.bircok engelli acikta kaldi yine.
8 gıda mühendisi/ziraat/balıkçılık/su ürünleri alıncak apayrı stresmisal gıda müh 1. olan kişi belki ziraatte 8. sırada ortak kadro kötü olmuş allahtan atandık kurtulduk
S.a Beyler 2020 EKPSS Kura'ya Kaç Kişi Başvuru Yapmış Buna Nerden Bakabilirim ?