Arkadaşlar iyi geceler kuraya sadece ilk öğretim orta öğretim mezzunlarımı tercih ediyor önlisans lisans başvuru yapamaz mı sertifika olsa bile ve bu ekpss girmemiş bir arkadaşım bilgisi olan var mı acaba
Arkadaşlar iyi geceler kuraya sadece ilk öğretim orta öğretim mezzunlarımı tercih ediyor önlisans lisans başvuru yapamaz mı sertifika olsa bile ve bu ekpss girmemiş bir arkadaşım bilgisi olan var mı acaba
Benimki umutsuz vaka ama yinede yapmadım dememek için tercih yapıyorum bıranş sıralaması 152 öğrenim durumu 5116
İnşallah atanırsınız. Ben 1500 genel sıralama ile ilk atamada atanabilir miyim acaba?
Yok mu bilgisi olan arkadaşlar kimisi yapar kimisi yapamaz yazmış
@tapasya
hemşo kuraya sadece ilkögretim mezunu olanlar basvurabiliyor digerleri ekpss puanına göre tercih yapıyorlar![]()
Sağol hemşehrim ☺️ @madizmir
rica ederim @tapasya 😉😉
siteye girmesek tercihleri kacırıoduk valla hiç görmemişiz son günde yetişdik
2001 yazan ortaogretim 3001 önlisans 4001 lisans bölümü mezunu olmak eğer seveceğiniz veri hazırlamada sadece bu bulunuyorsa ve sizin egtim duzeyi ona uygunsa başka özel şart istemiyorsa onu yazarsınız bölüm okumaya alakası yok @bunun için klavuza bakmalısınız eğer başka Bi şart varsa içeriğini öğrenmek için eğer egtim duzeyi iz uyuyorsa ve baka kodda yoksa yazabilirsiniz
@tapasya
Kuraya ilkokul ve ortaokul mezunları katılır ortaogretim lise yani önlisans ve lisans egtim duzeyi olanlar sınava katılır kuraya katılamaz ilkokul ortaokul mezunları ise sınava giremez.
İçişleri Bakanlığı Taşra teşkilatı kadrosuna atanan Valilik veya Kaymakamlık bünyesinde mi çalışır?
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@SezerS.
Kuruma göre değişir. Valilik ve kaymakamlık ya da başka bir kurum olabilir.
@hkmpli
2018 puanın düşüktü o zaman rahat girersin o puanla ankara yaz bence o illerden en mantıklısı ankara