Arkadaşlar ben ortaöğretimden girdim sınava, düz lise mezunuyum. Tercih ekranında kodlar var, ben hangi kodlara başvurabiliyorum ? Bilen biri yardımcı olabilir mi rica etsem ??
Arkadaşlar ben ortaöğretimden girdim sınava, düz lise mezunuyum. Tercih ekranında kodlar var, ben hangi kodlara başvurabiliyorum ? Bilen biri yardımcı olabilir mi rica etsem ??
@tato78
tamam sorun geçti arkadaslar sağolun tercihlerini yaptım bile.
@kar&yağmur
Hangi eğitim düzeyi
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu atamada kadrolu olunuyor değil mi sözleşmeli değil @tato78
Orta öğretim tercih kodları sıralamasına bakayım dedim toplamda 9 sayfa 5 sayfası diyanet ne iş yapar bu diyanet yav.
@Violet
Kadrolu evet 637 sanırım. Açıklamada yazması lazım sözleşmeliletin
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@tato78
390706322 Bk. 4177, 7365 EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / SOSYAL ÇALIŞMACI / ORDU / MERKEZ / Taşra / SH / 7
yazıyor. bir de 657 demek istediniz değil mi 637 yazıyor da yorumunuzda
@druid
Kılavuz beklenildiği gibi tatmin edici değil ama Bakanlığın yıllar sonra kadro açması güzel oldu. Neyse ben ilimi seçtimi pusudayım 😄
Meslek lisesi elektrik mezunuyum
kendi bölümümdeb görebileceğim bir.kadro var mi
Merhaba biyoloji mezunuyum ama biyolog alımı yok, 4001 ve 6225 ile başvurmalı mıyım? Kararsız kaldım.
Kadro sayisi fazla yapilsaydi baya iyi olabilirdi.malesef yigilma cok sinavda.hergecen yil sinava giren sayisi artiyor ama atama azaliyor.gercekten zor işimiz.
arkadaşlar ben ortaokul mezunuyum kura için tercih yapamıyorum uyarı çıkıyor ama eğitim durumunda lise okuyor yazıyor
![]()