Bana öyle geliyor ki tahminim bu hafta alırlar Tercihleri 3-4 gün sürer . 1,5 hafta bekletirler.Ocak sonu açıklarlar
Bana öyle geliyor ki tahminim bu hafta alırlar Tercihleri 3-4 gün sürer . 1,5 hafta bekletirler.Ocak sonu açıklarlar
@guleman18
2018/1. atamada puanlar neden bu kadar düşük? Puanlar 60-70 arasında hatta 40 küsür puanla atananlar var. Bu atamada farklı bir durum söz konusu sanırım? Çünkü diğer atamalarla alakasız bir puan ortalaması söz konusu. Siz bu atamada tercih yapmış mıydınız? Puanların düşük olma sebebi hakkında bir fikriniz var mı?
https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokum...ns04042018.pdf
bu bir önceki sınava ait olabilir mi? yanlış şeye mi bakıyorum?
@hnr
2018 / 1 TERCİH i SINAV dan önce yapıldı .
Ve sınavdan önce yapıldığı için TERCİH veremedim.
Benim tercih verdiklerim
2018 /2
2020 /1
İkisine de TERCİH verdim yerleşemedim. Çünkü Puanlar çok yüksek kapattı.
Hicbir yer ÇIKMADI.
Puanım EKPSS P3 Lisans : 80,463
Başarı sıram :1947
2018 sınav Puanı ve bu benim 3 tercihim OLACAK.
2020 EKPSS PANDEMİ nedeniyle girmedim.
Sınava başvurdum ama girmedim.
2018/2 ve 2019 atamalarında neden puanlar bir anda çok yükselmiş, acaba? Bu seferde puanlar yükselir mi? Yoksa puanlar hemen hemen aynı mı kalır?
@guleman18 inşallah atanırsınız.
2018/1 bu atamada atananlar baya şanslıymışlar. bir daha bu puanlarla atanmayı kimse rüyasında bile göremez. Engelli çalıştırma oranı yükseltilmedikçe de her yıl durum kötüleşecek.
@Mustaffa3838
arkadaşın söylediğine göre 2018/2 2018 sınavının ilk ataması. kontenjan 999 kişi, haliyle puanlar yükselmiş. maalesef kontenjan yine 1000 civarı olursa puanlar yüksek kalacaktır.
Mustaffa3838
Bende bilmiyorum. Demek ki çok iyi çalışmışlar derslerine.
90 , 95 , 100 PUANLA ATANANLAR OLDU.
@hnr
MAALESEF hnr ben SINAVA gireli 2 yıl oldu.
Hicbir yere giremedim.
KOTA Artışı olmadığı sürece zor.
ALIM AZ.Eskisi gibi memur alımı yok.
Önemsenmiyoruz
2020 Kpss'ye girmemekle en iyisini yapmışsınız bence. Çünkü bu yıl sorular zordu. Ve puanlar yaklaşık olarak 3 - 4 puan düştü. Bu yüzden sınava katılan sayısı arttığı halde puanlara göre sıralamalar neredeyse aynı kaldı. Mesela bu yıl 80 civarında puan alanların sıralaması kaç acaba?
@Mustaffa3838
BEN 2018 girişliyim.
Kutucuğu isaretledigimde 18 . Oluyorum.
Kutucuğu isaretlemedigimde 71. Oluyorum
Bölümüm MALİYE
Branş bazında sıralamam
FACEBOOK EKPSS sayfasından baktım.
2020 yılında SINAVA GIREN için diyorum.
80,789 PUAN alan kişi 2078 . Olmuş