Merhaba
Branş Sıralamam 5195 Birşey Olma İhtimali Varmı Yoksa Umudumu Kesmelimiyim
Merhaba
Branş Sıralamam 5195 Birşey Olma İhtimali Varmı Yoksa Umudumu Kesmelimiyim
Branş sıralaması kadar hangi bölüm olduğunuzda önemli.
@ibrahimhuzeyfe
Bölüm nedir?
İki lisans mezunuyum
Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği branş sıralamam 17
Sosyal Hizmetler branş sıralamam 13
Puanım 88,207 genel sıralama 541
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏
ben de branş sıralaması gözükmüyor
nerden bakacağız
Ortaöğretim anadolu lisesi çıkışlıyım. Branş sıralamam 157, normal sıralama 348 geldi. Atanabilir miyim sizce? Hizmetli yazmayı düşünüyorum.
branş sıralaması gözükmüyor işlem takviminde
Başvurularım/tercihlerim kısmında 2020 ekpss sınavını seçin çıkar orada.
@abdullah24440
Puan kaç?
https://ais.osym.gov.tr/ şifren ile giriş yap.
Soldaki "Başvurularım / Tercihlerim" > "2020 EKPSS" > "Braş Bazında Sıralama" tıklarsan görürsün
ösym tarafından yapılan yerleştirme ile kadrolu pozisyonlara yerleştirilenleri dahi etme diye bir seçenek var.
bunu işaretleyince meb tarafından yerleştirilmiş öğretmenler sistemden düşmüyor. yani ösym sadece kendi yaptığı yerleştirme ile bir yere yerleştirilen adayları düşürebiliyor sistemden??
2020ye 2018liler dahil mi acaba?
Bölümüm işletme branş sıralamam 60 fakat bizim bölümden neredeyse hiç alım olmadığından dolayı 4001'den deneyeceğim şansımı. İnsallah açılacak olan kontenjanlar bizi hayal kırıklığına uğratmaz.
@bburakk
2020 EKPSS ile henüz yerleştirme olmadığı için kimse sistemden düşmüyor sanırım.
Ortaöğretim Anadolu lisesi mezunuyum fen bilimleri puanım 88.7 genel sıralama 983 branş bazında 99 düz memurluk gelirmi arkadaşlar
brans sıramalası öenli mesela benim bölüm aşçılık aşçılık bu gene kadar açılmadı ben hep düz himzetli olarak yazdım
EKPSSP2 - 70,05838 ise bu basarı sıramaaması da 4532
@ferdaist
ben de turizm ve adalet mezunuyum , turizmde branş 3 ama Ülke tarihinde alım yok ne yazık kı![]()