Arkadaşlar ortaöğretimden sıralaması ilk 100 de kimler var düz memurluk tercih edecekler nereyi yazmayı düşünüyorlar ? Ölü tercih yapmamak için soruyorum
Arkadaşlar ortaöğretimden sıralaması ilk 100 de kimler var düz memurluk tercih edecekler nereyi yazmayı düşünüyorlar ? Ölü tercih yapmamak için soruyorum
@Pisagorunsözelcisi
Ortaöğretim sıralamam 51. İlk etapta sadece Kocaeli tercihi yapacağım, ancak farklı bir yeri tercih edip atanırsam oraya gitmeden başvuruyla Kocaeli'de çalışabilir miyim onu öğrenmeye çalışıyorum. Yani eğer asalet beklemek zorundaysan sadece Kocaeli tercihi olacak, eğer atandığım yere gitmeden ikamet ettiğim yere tayin edilme durumum varsa o zaman daha tercih yaparım.
O işlemin en kolay MEB’de olduğu söyleniyor. Onun dışındaki kurumlarda asalet gerekli diyen de var, istediğiniz ilde boş kontenjan varsa olur diyen de hatta MEB’de olsa bile bazı şartlar lazım diyorlar. Bu konuda net bilgisi olan varsa bizi aydınlatırsa iyi olur. Son olarakta belediye, üniversite vs çakılı kadro zaten biliyorsunuzdur.
@DesmondHume
MEB e atamaniz olduğunda sitelerinde hangi evrakları istediklerine dair belge yayınlanıyor ve aynı anda bulunduğunuz ilde başlamak için dilekçe de yayınlanıyor yani atandığınız ile gitmeden bulunduğunuz ilde başlıyor sunuz ve hiç bir şart yok
@E.HİLAL
evet ama bir şey sormak istiyorum 2018 deki sıralman 2020 de alınan puanıda kapsıyor mu acaba yoksa sıralama 2019a göre mi
Benim 2018 puanım ve sıralamam daha yüksek. Tabiki tercih büyük puana ve yüksek sıralamaya göre olacak. 2020'deki puanı kapsaması derken? Nasıl anlamadım.
2018 VE 2020 puan ve sıralamanız kaç acaba? Çünkü bu yıl ki genel sıralamaların düştüğünü mü yoksa yükseldiğini mi merak ettim de.
E Kpss'de ki atama puanları da, Kpss atamalarındaki taban puanlar gibi çok yüksek mi olur acaba?
Puanınız kaç acaba 2018
Teşekkürler, MEB dışında bilginiz var mı peki?
Süreli raporlarda süreç nsl ilerliyor acaba.diyelimki rapor süresi bitmeden başvuru yapıldı ekpss ye girildi.rapor süresi tercihlerde bitti.bu durumda ne baz alınır?
2018 deki sınavda branş bazlı sıralamamız bu senenin sınıavınıda dahil ederek mi hazırlanıyor acaba bilgsi olan var mı
@kanarya0
Hayır alakası yok. İkisi ayrı.