@hakanyildiz
Fizik ve hemşirelik
@Hazine
Benimde 87.6 puanla 621. Olmuşum.hakkımızda hayırlısı olsun.
@hakanyildiz
Fizik ve hemşirelik
@Hazine
Benimde 87.6 puanla 621. Olmuşum.hakkımızda hayırlısı olsun.
Konu trn59 tarafından değiştirilmiştir (06.01-2021 Saat 12:25 ).
Ben çok korkuyorum 87,40 ile atanamamaktan. Âlim sayısı belli olsa da kurtulsam bu belirsizlikten
Hepimiz bence bu psikolojideyiz hergün tercih kılavuzu açıklandımı diye bakmayan yoktur![]()
Ortaöğetim mezunuyum. Branş bazında sıralamalar yayınlanmış. 6310 (-1) puan türünde (Türkçe-Mat. / dal yok) 107. sıradaymışım.
Normal sınav sonucum EKPSSP1:86,177 Sıra: 1701
Düz memur kadrosu için atanma ihtimalim (bu kadro için şehir gözetmeksizin tercih yapacağımı varsayarsak) nedir?
Konu Y.igit tarafından değiştirilmiştir (06.01-2021 Saat 13:33 ).
Hemşirelik sıralamanız kaç hocam @trn59
özel eğitim öğretmenliği var mı arkadaşlar?
@Y.igit
Atanman için ortaöğretimden en az 2000 alım yapmaları gerekir. Puanlar 4 yıl geçerli o yüzden atanırsın bir sonraki alımda.
@emreser08 6. Sıradayım hemşirelikde sizin sıralamanız nedir? meslektaş olacaz inş stajı koronadan dolayı erteliyorlar ha bire mezun etmiyorlar şuanlık
@trn59
Puanim 81.9 genel sıralama 1759
Hemşirelik sıralaması 21
Ben mezunum inşallah sağlıkçılara da kadro açarlar artık
Herhangi bir gün yayımlarız diye tarih mi verecekler yoksa bir anda mı yayımlayacaklar kılavuzu? Anlayamıyorum.
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muhtemel yarın ekpss tercih klavuzu yayınlanır.
Çünkü kpss tercih süresi bugün son buluyor😉
@kaderimsee çekerim..
Kpss'den sonra yayınlayalım diye bir planları varsa bunu Cuma günü yapacaklarını düşünmüyorum. Pazartesiye falan atarlar eğer ki öyle bir planları varsa tabii.
Umarım ben yanılırımda yarın yayınlanır
Ben iki yıldır ne tahmin ettiysem tersi çıktı;tek değiştirip gerçekten hükmedebildiğim sınav sonucum oldu.
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi