ögretmen olur raporunu şimdiden alabilirmiyiz bilgi verirseniz sevinirim
ögretmen olur raporunu şimdiden alabilirmiyiz bilgi verirseniz sevinirim
Formasyon var deneyen bazı öğrenciler var arkadaşlar aldığınız formasyon belgeleriniz iptal açıklama kesin fotmosyanlar çöp
Arkadaşlar öğretmen olarak atama dışında memur olma şansımız var mı Türk dili edebiyat bölümü okuyanlar için
@Hafize4242
sen ne dedin anlamadım formasyonu olan iptalmi nerde yazıyor kaynak kafadan sallama
Arkadaşlar sıralamalarınıza baktınız mı?
@Violet
Merhaba ben Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları bölümü mezunuyum sıralamada 22. Sıradayım (bu bölümden bu kadar çok kişinin olduğunu bilmiyordum
Edebiyat bölümünü dahil ettiğimde ise 373. Oluyorum çok gerilerdeyim yani ve formasyonum da yok o yüzden biraz umutsuzum ama formasyonu mutlaka halletmeye çalışacağım kaldırıldı haberim var tezsiz yüksek lisans diyorlar şimdi adına bakalım...
@ezel14
Kaç puan almıştınız hocam
@cemodestan
Maalesef düşük aldım ilk girişimdi 71 puan aldım hocam.
@ezel14
Benimde öyle hocam ilk girişimdi sınava bende kötü yaptım ama hocam her şey şubat atamalarında sonra belli olur. O atama yön verecektir bize. Çünkü branş sıralamaları bence hata barındırıyor. Atanmış olup sınava giren var formasyonsuzlar var. Ama umudunuzu kaybetmeyin. 2022 şubatta bile olsa atanacağız bu puanla hocam 😊
Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri olarak sınava girenler arasında sıralaması yaptık whatsaap grubunda hocalarım girmek isteyenler twitterdan ulaşabilir ''cemodestan'' kullanıcı adıyla
@cemodestan
Hocam benim bir de formasyonum da yok onu da almam lazım ki zaten bu puanla anca 3. atamaya kalırım ben ama sorun değil zaten formasyonu anca yetiştiririm. Allah bahtınızı da yolunuzu da açık etsin hocam inşallah atanırız🤲
@ezel14
Çok tşk ederim hocam formasyonunuzu alın bir an evvel , umarım inş hepimiz atanacağız 🙏
@ezel14
Umutsuz olmayın hocam inşallah hepimiz güzel şeyler olacak, inanalım![]()
@Violet
Teşekkür ederim hocam iyi dilekleriniz için. Umarım hepimiz için güzel şeyler olur😊