Lisans ekpss çok kolay sorularda vardı ama genel olarak kpss tadı vardı sorularda beklediğimden zordu sınav
Lisans ekpss çok kolay sorularda vardı ama genel olarak kpss tadı vardı sorularda beklediğimden zordu sınav
@trn59
Puanın kadar sıralamada önemli. İki bölümle alakalı sıralamana baktıktan sonra hangisini istiyorsan ondan tercih yaparsın. Evet alım az olduğu için 90 altı puan alanlar ancak 2 ve 3 atamada atanır.
@trn59
Bildiğim kadarıyla meslek gruplarında Ösym ye bildirdiğin meslek harici tercih yapamıyorsun. Bu konuyu lütfen araştır. Kazanıp atanamamak çok acı verici bir durum
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@tato78
Hiç haberim yoktu 2 lisansdan birini seçmemiz gerekiyo demişti sınava başvururken görevli. Tşk ederim bir bakayım
@trn59
Eğitim bilgilerinde eksiklik/değişiklik olan adaylar, tercih bildiriminden önce eğitim bilgilerinin
güncellenmesini sağlayacak sonra tercihlerini bildireceklerdir. Tercih bildirdikten sonra eğitim
bilgi değişikliği yapıldığı taktirde, adayların tercih süresi içerisinde https://ais.osym.gov.tr
adresinden tercih güncelleme sayfasına girerek tercihlerini yeniden bildirmeleri gerekmektedir.
Eğitim bilgilerinde yapılmış olan değişiklikler, önceki eğitim bilgisine göre yapılan tercihleri
geçersiz hale getirebilecektir. Bu nedenle adaylar, yeni eğitim durumlarına uygun olarak
tercihlerini güncellemelidirler. Yeni eğitim durumuna uygun olarak tercihlerini güncellemeyen
adayların yerleştirildiği takdirde atamaları yapılmayabilecektir
@kallmann35
Çok teşekkür ederim.
Arkadaslar ekpssde alan sinavlari var mi ben ilahiyat okuyorum
Yardimci olursaniz sevinirim?
Alan sınavı yok arkadaşım. @Lasey
@kallmann35 benim iki lisans mezuniyetim var. 1.TDE öğretmenliği 2.Sosyal hizmetler, Ekpss'ye başvururken Sosyal Hizmetlerin diplomasını vermiştim, şu durumda sizin yazdığınıza göre ben öğretmenlikten atanamaz mıyım tercih hakkım yok mudur? Eğitim bilgilerimi değiştrimem mi gerek ?
@Violet
Aynı durum bende de var. İşletme menusuyum, aynı zamanda tarih okuyorum son sınıf öğrencisiyim. Zaten mezuniyetiniz ÖSYM nin sisteminde gözüküyor tercih yaparken ikisinden birini seçebilirsiniz.
@naps evet sistemde iki mezuniyet de görünüyor, o halde engelli öğretmen ataması olursa tercih yapabilirim değil mi? Ya da ikinci lisansım engelli sosyal çalışmacı alımı olursa ona da tercih verebilirim?
@Violet
Evet verebilirsiniz. Zaten öğretmenlik başvurusu meb in sitesinden oluyor. Ve başvuruyu tamamlama esnasında her türlü evrağı il milli eğitim müdürlüğüne teslim etmeniz gerekiyor. Sosyal çalışmacı içinise başvurunuz osym nin sitesinden olucak. Zaten iki bölümde lisans olduğu için herhangi bir sorun yaşamazsınız.
Boğuluyorum artık. Sonuç biran evvel açıklansın....
POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi