TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 10 mesajın 1-10 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Skolyoz23 Avatarı

Gerçek Adı
    Ölüme Nişanlı
    Son Giriş
    11.05-2023
    Saat
    20:54
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    407
    Verilen Beğeniler
    401

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba arkadaşlar
    Önlisanstan kadrolu gih kadrosuna atanan bir kişi Lisansı bitirip tekrar sınava girmek isterse (normal kpss) gih kadrosuna başka bir kuruma atanabilir mi

lütfen bilen biri yazabilir mi?

Üye
    gul2011 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    170
    Verilen Beğeniler
    137

Atandiysaniz lisans bitirip görevde yükselmeye girebilirsiniz ya da statunuz nedir gih'te? Memur mu vhki mi? Bitirdiğinizde diplomanın fotokopisi ile bir dilekçe yazarsınız, kurumunuzun evrak kaydina bulunduğunuz bakanliga hitaben iletilmek uzere diye yazarsiniz. Bakanlik diplomanizi ve su anki konumunuzu inceleyip intibak islemleri yaparak statunuz örneğin lise mezunu/onlisans mezunu bir vhki iken, lisans mezunu vhki olursunuz.
    Tekrardan atanma süreci daha uzun ve riskli. Sebebine gelince tekrardan sınava girip atanmaniz icin, istifa edip belli bir sure geçmesi lazim diye biliyorum. Memurun tekrar kpss/ekpss girip atanmasi diye bir durum olamaz gibi geliyor bana.

Üye
    Skolyoz23 Avatarı

Gerçek Adı
    Ölüme Nişanlı
    Son Giriş
    11.05-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    407
    Verilen Beğeniler
    401

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    @gul2011 intibak işlemleri yapmak istemiyorum tamamen kurum değiştirmek için böyle bir şey olabilir mi diye merak ettim, misal a kurumunda önlisans olarak memur kadrosunda olan biri lisansı bitirmiş olsun sonradan ve daha sonra başka bir kuruma kpss ile yine memur kadrosuna atanabilirmi (ekpss değil normal kpss)

Üye
    E.HİLAL Avatarı

Gerçek Adı
    E. HİLAL
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    14:18
    Yaşadığı Yer
    GAZİANTEP
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    32

Yeni bir sınav sonucu ve kurumlar arası muvaffakat ile ancak üst kadroya geçilebildiğini biliyorum. Gih isen teknik hizmetlere geçebilirsin gibi. Teknikersen mühendis kadrosuna geçebilirsin gibi. Bende gih sınıfındayım. Önlisanstan teknikerlik diplomam var. 2018 Ekpss ile iki kez tercih yaptım, puanım 87. Memur değil de sadece teknikerliği seçmek zorunda olduğumdan, teknikerlikten de her alımda ancak bir kişilik kadro olduğundan yerleşemedim. Sırf bu sebepten istifa edip en az 6 ay sonraki ilk alımda hem memurluğu hem teknikerliği tercih etme şansını elde etmeyi düşünüyorum. Bulunduğum yer ilçe belediyesi, ve tayin yok. Belediyeyi seçerek bir hata yaptım bir kere.

Üye
    sneyper Avatarı

Gerçek Adı
    süleyman
    Son Giriş
    10.06-2022
    Saat
    08:13
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    99
    Verilen Beğeniler
    339

@Skolyoz23 GiH kadrosunda isen üst öğrenimde bitirsen sınava girip GİH kadrosunu tercih edemezsin, atansan bile ataman iptal edilir. Aynı kadroda başka kuruma ancak diğer kurumun seni istemesi kendi kurumununda onay vermesiyle geçersin.
    @gul2011 V.H.K.İ, Memur, Bilgisayar İşletmeni v.s. bunlar zaten GİH kadrosu şöyle örnek MEB ten veriyorum, vatandaş Memur V.H.K.İ., Bilgisayar İşletmenliği, Şoförlük kadroları açılır bilgisayar sertifikası olanlar sınavsız olarak bu kadrolara YATAY geçiş yapar, tabii ilgili Müdürlüğün uygun görmesiyle

Üye
    gul2011 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    170
    Verilen Beğeniler
    137

@sneyper Gih personeli kimdir biliyorum ben personel özlük sorumlusu olarak da çalıştım babam da memurdu biliyorum yani aciklamaniza gerek yoktu yine de tesekkur ederim
    Ben örnek verdim ve o yuzden sordum yani vhki iken mühendis olduysa unvan değişikliği sinavina girer, şef, müdür vs olmak istiyorsa görevde yükselme sinavina girer
    Diger türlü diplomasini dilekceye ilistirerek bagli bulunduğu bakanliga iletilmek üzere kurumuna sunar.
    Baska bir sinavla tekrar atanma durumunu bilmiyorum benim görüşüm mümkün olmadığı yönünde

Bizde memur statusunde bir arkadas vardı üniversite okurken aldigi bilgisayar dersinin transkriptini verdi ve ünvanı bilgisayar işletmeni oldu ama ayni işi yapmaya devam etti çünkü zaten idari mali işlerdeydi ben de o isi yapıyordum mecburen, tekniker olmama ragmen çünkü kurumda teknik is yoktu.

Üye
    sputnik Avatarı

Gerçek Adı
    Sputnik
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    12:32
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    32
    Verilen Beğeniler
    6
    Blog Mesajları
    2

Kamuda kurumlar arası geçişler var oradan geçmek istediğin kurum alımı olursa tercih yapıp geçebilirsin.

Üye
    Skolyoz23 Avatarı

Gerçek Adı
    Ölüme Nişanlı
    Son Giriş
    11.05-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    407
    Verilen Beğeniler
    401

ösym merkezini aradım da saatlecre bekledim düşmedi en iyisin onlar bilirdi yine

Üye
    sneyper Avatarı

Gerçek Adı
    süleyman
    Son Giriş
    10.06-2022
    Saat
    08:13
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    99
    Verilen Beğeniler
    339

@Skolyoz23 Sınav giriş kılavuzlarına ulaş onları incele orada zaten sınav koşulları atanma şartları yazıyor

Üye
    Skolyoz23 Avatarı

Gerçek Adı
    Ölüme Nişanlı
    Son Giriş
    11.05-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    407
    Verilen Beğeniler
    401

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    neyse yarın tekrar ösym arayayım ya da dediğiniz gibi şu başvuru şartlarını incelemeye çalışayım net bir şey bulursam yazarım buraya

bu arada kimse kızmasın ekpss için yazmıyorum normal kpss için