Büyük ihtimalle ay sonu çünkü Bakan aralık sonu atama olacak demişti. tercih süresini kısa tuttuklarına göre ocağa girmeden açıklanır.
Büyük ihtimalle ay sonu çünkü Bakan aralık sonu atama olacak demişti. tercih süresini kısa tuttuklarına göre ocağa girmeden açıklanır.
En geç CUMA günü...Sonuçlar açıklanıyor...Bugün yarın aile bakanlığı engellilere davet gönderir oradan tam tarihi görürrüz.
@Nurtan
siz sağlıkçıydınız tercih yaptınız mı
hadi hayırlısı bakalım,
TİKA'yı tercih eden oldu mu?
kaldıramıyorum artık 89 puan ile tercih yaptım ortaöğretim. gerçekten kaldıramıyorum artık bu hayatı. ben yapamadım ama siz yapın, devam edin dostlar. devam edin.
Evet ben yazdım
@didem05 sağlıktan olmadığı için vhki yaptım gelir mi bilmiyorum. siz yaptınız mı?
TİKA'yı mı yazdınız, puanınız ve bölümümüz neydi
Evet tıka yazdım lisans puana 87 sizin ben Ankara dışı yapmadım gelir mi emin degilim
Arkadaşlar, atama oldu bittiye getirildi. Kamu oyuna da bangır bangır duyurulmadı. 85 üstü olupta tercih yapmayan olmuş mudur sizce?
Kesinlikle vardir.
@Dlkcay
benim puanım 78 ve ben de TİKA yazdım, size gelme ihtimali daha yüksek ama yine de belli olmaz belki daha önceki tercihlere yerleşirsiniz, ben Ankara dışında iller de yazdım, sahil ve hudutlar vs... ama çok fazla tercih yapmadım, istemediğim yerde çalışmak istemem...
@Suret
Ben 81 puanla Ankaranin tamamini yazdim 4001 tercihlerime ama gelmeyecegini dusunuyorum
@Sabayrak05 görelim mevlam neyler, neylerse de güzel eyler... hangi bölümdü sizin? bir de engel türünüz nedir acaba?