71 bisy soracam.kura yaziyo biz kura ile
İ atanacağız yoksa puanmi anlamadim?
71 bisy soracam.kura yaziyo biz kura ile
İ atanacağız yoksa puanmi anlamadim?
Yazmayayım diyorum ama yazmadan geçemeyeceğim...
1. Olabiliyor san başka bakanlıkları tercih et.
2. Katiplik zor meslek. Duruşma, kalem işleri en iyi nasıl anlarsın biliyorsun. Adliyeye git sabahtan akşama kadar bir katibin yaninda dur.
3. Katip olacaksan idare mahkemesinde ol orası adli yargıya göre biraz daha iyi.
4. F klavye kursuna git bol bol. Yaz. Zor değil
İyi taraflari!
1. Maaş + tayin yok +özelleştirilme olmaz.
@Mutlu678
puanınız kaç sizin ? Katiplik verdiniz mi?
@Neffe34
Onca şeyde puan kaç onumu sormak geldi
@Mutlu678
tercih süresi bitmiş atamanın neyini soracaktım kardeş ?
Harbiden ya tercih bitmiş 3-5 güne açıklanır millet hala hangi puanla nereyi yazdığını söylemekten çekiniyor ilginç insanlarsınız 🤔😊 zaten tercih öncesi sesimizi de çıkaramadık geçmiş sınavlarda 68’e kadar düşüp atanlarla olmuşken 2018 sınavına girenler 79’da kapatacak zaten adalet yok sizlerde sessiz kalmaya devam edin yemi sınavla emeğiniz çöpe gitmiş olacak şimdi diyeceğim ses çıkarın sınav öncesi alım olsun ama 3/5 kişi hariç herkes sadece izleyici olacaktır siz bilirsiniz tekrar girin sınava beklemeye devam edin
@mkuli
Kardeş şikayet ettiğin şeyi önce kendin başla istersen? Yorumlarına baktım hala kaç puanla nereyi yazdığını söylememişsin?
Bi söyle bakalım sen kaç puan aldın? Söylememek için elinden geleni yapıyorsun ??
@Neffe34
Hasta mısın kardeş sen niye öyle bir gayrete gireyim puanımı tercih listemi tüm dünya bilse ne olacak günler sonra kim hangi kuruma şehire kaç puanla atanmış yazacak zaten
81,8 benim puanım katiplik de yazdım meb de üni de
Herkes bir suskun herkesinde canı cehenneme 1 yıldır burada yırtındık 75’e kadar insin en azından bir çok insan atansın dedik ama hem sessizlik hakim hem de kötü niyetler!.
Eğer forumları iyi takip etmiş olsaydın puanımı görmüş olurdun engelsizadam adlı kullanıcıyla Bilgi paylaşımımız olmuştu !
Kimler katiplik tercihinde bulundu
Nereleri, kaç puanla arkadaşlar ?