@fztahmetygc
Mesajını okudum ben internet haber sitelerine yazdım haber de yaptılar
Arkadaşlar herkes sessiz ama ben yinede yazayım. Sağlık bakanı akşamları açıklama yapıyor biliyorsunuz ve haber sitelerindeki muhabirlerde sorular soruyor. Medimagazin, memularnet vb. Bunlar izlerken duyduklarım. Mesela izleyeniniz varsa bugün ünvan değişikliği sınavı ile ilgili soru soruldu sağlık bakanına soran muhabir onlarca kişinin sesi olalım bizde vb. Şeyler dedi bizde yüzlerce engelli sağlık personeliyiz. Bir kerede bizi sorsalar çok iyi olurdu aslında 3 senedir atanamıyoruz
Sağlık bakanı 2-3 günde bir açıklama yapıyor bu sesimizi duyurmak için bir fırsat olabilir
Sağlık bakanı 2-3 günde bir açıklama yapıyor bu sesimizi duyurmak için bir fırsat olabilir
@Nurtan @urfalı33 size özelden mesaj attım. Lütfen mesajlarınıza bakın.
@fztahmetygc
Mesajını okudum ben internet haber sitelerine yazdım haber de yaptılar
Arkadaşlar twitterda engelli sağlıkçılar platformu var onlara destek verelim
Sağlık bakanlığından engelliler haftasında engelli sağlıkçılar için MÜJDE OLSUN İNŞALLAH
sağlıkçı arkadaşlar ağustosta yeni bir sağlıkçı alımı olacakmış. bizlere de kadro verilmesi için sesimizi duyurmaya devam etmeliyiz.
Sağlikçi kardeşlerimizin en kisa sürede atanmasi gerekir.Bir birinizi destekleyin sesinizi duyurmaya bakin.Allah yar ve yardimciniz olsun.
Engelli öğretmenler kalan kadro için mücadele veriyor. sağlıkçı arkadaşlar sizlerin sesi hiç çıkmıyor. atanma hayal olacak
Ortaöğretim hemşire ekpss de kaçla kapattı bilen varmı
60-79 arası
Arkadaşlar gelecek atamada sağlığa çok fazla kadro vermeliler artık bu bizim hakkımız fazlasıyla hak ettik biz 3 yıldır bekliyoruz 2 alımdada hiç sağlıkçı yoktu İnşallah gelecek alımda tekrar kötü bir sürprizle karşılaşmayız
Bu yüzden boş durmayalım sesimizi yetkililere duyurmaya çalışalım
Bugün lisans kpss sonuçları açıklandı benim artık ekpssden bi beklentim kalmadi inşallah normalden atanıp bu kötü bekleyişten kurtulacağım hepinizin hakkında hayırlısı olsun lisans hemşire 74.72
@emreser08 hakkında hayırlısı olsun inşallah. Beklemekteyiz bizde engelli sağlıkçılar olarak.
Merhaba arkadaşlar ekpss lisans hemşirelik bölümü en son atamada kaç puanla kapattı bilgisi olan var mı? bana yardımcı olabilir misiniz kpss'den 65 aldım atanma ihtimalim var ama kesin değil ekpssden şansımı deneyecem yarfımcı olursanız sevinirim
Psikologlar da sağlık bakanlığına atama bekliyor