memurlar nete üye oldum fakat mesaj nasıl atacam ben görme engelliyim
memurlar nete üye oldum fakat mesaj nasıl atacam ben görme engelliyim
@urfalı33 arkadaşım sağlık olsun ben yazıyorum memurlar nete Allah hepimizin yardımcısı olsun.
yazdım arkadaşım
Memurlar net e
Birlik beraberlik içinde olmamız gerek şu durumda
Hemşire, ebe, diyetisyen, fizyoterapist, teknikerler vb. Sağlık bakanlığının lise önlisans ve lisans personel alımı için memurlar net haber yapmalı hakkımızı istemeliyiz sessiz kalmayın !!!
@emreser08 @Beyhan bakım @Sedefk @didem05 arkadaşlar sizlerde Memurlar Net foruma destek verin.
Arkadaşlar memurlar nete yazalım ve inanalım içimden bir ses Allah ın izniyle biz de atanacağız diyor memurlar netin haber yapması gündem olur
2 yıldır engelli sağlık personelinin alınmaması gerçekten garip haber olması gerekiyor
Sağlıkçı Arkadaşlar neyi bekliyoruz
Bir şey yapmalıyız yoksa böyle çoooooook bekleriz
Nasıl ama? Hiçkimse yanaşmıyor ki
Sağlıkçı Arkadaşlar 2017 den buyana sağlıktan alım olmadı kpss den 30 bin alım yapıldı ve yapılacak bunun 900 engelli sağlıkçı demek bu atama bizim hakkımız
2020 sınavı yaklaştı bu gidiş ile bu sınavdan sonrada engelli sağlıkçı alınmaz
@urfalı33
Bir şekilde sesimizi duyurmalıyız. Kaç kişiyiz şu an toplanıp. Yetkililere ulaşmalıyız
Atama bekleyen sağlıkçılar hadi destek https://twitter.com/turkeydisabled/s...804739072?s=21
Üçüncü bir alım olunca sağlık bakanlığı alım mı yapacak sanıyorsunuz bence yanılıyorsunuz üçüncü bir atama da olsa sağlık bakanlığı yine kadro açmayacak sınava giren sağlık personeli arkadaşlar böyle sessiz oturdukça hiç bir şey olmayacak şimdiye bunun haberlerde dolaşması lazımdı böyle bir vurdumduymazlık olamaz ya bir tane bile engelli sağlık personeli alınmadı bir tane bile 2000 tane öğretmen sıfır sağlık personeli ve herkes sessiz çok güzel!!
O ki kurumlar doluyor sadece diyanet ve meb boş o zaman ekpss sınavı kaldırılsın ya yeter ya boğazımıza çıktı!!!!
Cimere yazdinizmi arkadaşlar?