2016'da üç atama isteyenler şimdi çok mutlulardır..
2016'da üç atama isteyenler şimdi çok mutlulardır..
vatana millete hayırlı uğurlu olsun ....
boş tercihler ortaögretimde memurluk 6 tane gerisi hep bos kadro yazık milletle alay ediyorlar
Engelli personelle ilgili başka bir çalışmalarının daha bulunduğunu anlatan Selçuk, bunu, atama takvimi ve sayısıyla beraber, gelecek hafta içinde ilan edeceklerin açıkladı.
Total rakam da rezalet, rakamın eğitim düzeylerine göre dağıtılması da.
Lisans en yüksek öğrenim seviyesi, ama ortaöğretim ve önlisanstan daha düşük kontenjan ayrılıyor. Zaten bir beklentim yoktu ama durduk yere günaha soktular yine. Topunun ...
Atanacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun, ben gibi uzaktan izleyecek diğer arkadaşlara da sabır ve şans diliyorum. Kontenjan yüzde 5'e çıkana dek rahat yüzü yok maalesef bize.
EDIT:
Kılavuzu inceledim biraz da, yukarıdaki sayılar boş. Memur ve VHKİ yok denecek kadar az. Laf olsun torba dolsun yapmışlar, çoğu boş kalacak kontenjanların.
Tamamen rezillik başka birşey değil engelli raporu aldığım için çok üzgünüm belki iş bulurum atanırım diye almıştım engelim fiziksel değildi
87,4 puanla açıkta kaldım
Arkadaşlar insanlık için küçük ama benim için çok büyük ve önemli bir sorum var.
Şuan bursa'da bir belediyenin engelli kadrosunda taşeron çalışıyorum geçen ay açık öğretim lisesini bitirdim Ösym sayfasında da mezun yazıyor.
Sizce ekpss kura tercihi yapmalı mıyım.
Bulunduğum kurumda yükselmek istiyorum.Bunun için nasıl bir yol izlemeliyim tecrübe ve önerilerinizi paylaşır mısınız.?
Tercihle bir kuruma atansam hizmetli hakkımı bulunduğum kurumda kullana bilir miyim veya tercihim tuttu ve gitmesem şuanki işime bir zararı olur mu.?
Ortaöğretim 90,35 puana sevindiğim güne lanet olsun çünkü Hakkari gelse sevinçten oraya koşacak hale geldim! Açıkta kaldım iyi mi?!!!
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aradım fakat bulamadım kaynak gösterir misiniz
@engeller
Konu emreser08 tarafından değiştirilmiştir (19.12-2019 Saat 22:08 ). Gerekçe: Etiket
Arkadaslar tercih sayfasinda sorun yasayan varmi
Kura İçin Para Yatırılıcakmı ? Çekiliş Ne Zaman Olucak ?
Bu Kura'da Torpil Yapıyorlarmı ? Bilgisi Olan Yazsın Lütfen..
LİSANS'TA;
Memur: 45
VHKİ + Bilgisayar İşletmeni: 26 + 16 = 42 kadro var.
![]()