Arkadaþlar inþallah temmuzda atama olur çok istiyorum ama bence kendinizi çok endekslemeyin temmuza çünkü sadece birinden bir duyum alýnmýþ çok umutlanýrsak bence hayal kýrýklýðýna uðrayabiliriz kesin bir þey yok ortada
Arkadaþlar inþallah temmuzda atama olur çok istiyorum ama bence kendinizi çok endekslemeyin temmuza çünkü sadece birinden bir duyum alýnmýþ çok umutlanýrsak bence hayal kýrýklýðýna uðrayabiliriz kesin bir þey yok ortada
@conqueror0640
okumadým nerde yazýyor ???
@isyankar_
kesin demedim sadece burda bir arkadaþýmýz temmuz ayýnda atama için klavuz yayýmlanacaðýný söylemiþ sayý da 4200 dedi kesin die biþe yok 90. sayfada yazýo
Engin kardeþim þöyle söyleyeyim sana 54 puanla bu kadar az sayýda atanmak â€ËÅ“mücize’ Özet geçersek...
Tahminim 1700-1300-850-350 þeklinde olabilir aþaðý yukarý sayý 4200 olursa tabi
Ýsyankar’ kardeþ en yakýn atama bu ay içi diye bekleniyor inþallah yeni sýnav ise 2020 nisan diye düþünülüyor.
Sabýrlý olmak lazým kardeþim evet kesin resmî açýklama gelmedi daha sadece ihtimali yüksek görünüyor alýnan duyum ile ve geçmiþ yýllara bakýldýðýnda ki mantýklý bakýnca 2019 atamasý þarttýr binlerce insan 2018 sýnavýna boþuna girmedi en uygun tarih olarak görünüyor bende sizler gibi bekleyenlerdenim çýkýp yetkili birinin en azýndan bir açýklama yapmamasý da ayrý bir olay tekrar söylüyorum â€ËÅ“çevresi olan sosyal pol. aktif rol oynayan bir abimizden duyduðumu ayný yolda bekleyen insanlarla paylaþmak istedim ve kim ne duyum alýyorsa paylaþmalýdýr’ ki bence mantýkla da uyuþuyor tariih-sayý hayýrlýsý deyip sabýrla bekleyelim.
((Öyle ya da böyle yeni sýnava kadar 2 atama olmalýdýr))
Günaydýn arkadaþlalar ortaöðretim 89.66 sýralama 686 benimde þansým varmý sizce
Hevesim bu gün sonra buldu 7 aydýr bekle bekle nereye kadar
Merhaba arkadaþlar;
Aranýza yeni katýlýyorum.Puaným ortaöðretim 87.4 bilgisayar iþletmenliði sertifikam var.BU puana düz memurluk gelirmi ,hizmetlide yazmalýmýyým sizce?
teþekkür ederim
Sabrým tükendi
Hizmetli puanlarý hep yüksek kapattý özellikle ortaöðretim. 85-90 nitelikli alýmlar 79-85
ortaöðretim teknisyen,tekniker, saðlýk, diyanet gibi nitelikli alýmlar da 60-79
Lisans ve önlisansta bazý kadrolar boþta kalýyor. fakat Memur tercihleri yüksek kapatýyor. 80-90
Vkhi de ayný þekilde. niteliði olmayan düz tercih yapacaklarýn hizmetli, memur gibi puan olarak yüksek almasý gerek. çünkü bu þekilde çok tercih yapan olduðu için yüksek alanlar atanacak.
Hizmetli olarak tercih yapacaklar saðlýk durumunu göz önünde bulundurmalý. Meb özellikle okullarda çalýþtýrdýðý için zorlananlar oluyor. ilerde memurluk için çoðu kiþi tekrar sýnava giriyor. yükselme sýnavlarý da her zaman yapýlmýyor.
Sezinsýla’ ilk atamada zaten 500+ alýnmýþtý 2. atamada yerleþirsiniz çok büyük ihtimalle
Mbs91888’ kardeþim sýralaman önemli kaç bilmiyorum ilk 1000 içindeyse yukarýda da yazdýðým gibi zaten ilk atamada 500+ alýndý 2. de de o kadar alýnýr ve yerleþme ihtimaliniz var sertifika olmasý güzel ama ortaöðretim düzeyinde bilgisayar iþletmeni açarlar mý bilemiyorum çoðunluk hizmetli açýlýyor ki hizmetli bile ilk atamada yükseklik puanla kapattý ama tabiki Özel nitelik açýþýndan önceliðin olur sýralaman iyiyse þansýn yüksek olur zaten
Ýlk atamada doðal olarak öncelik yüksek puanlýlar atandý lisans kaç ile kapattý hatýrlamýyorum ama önlisans 82-81’lere inmiþti.
Arkadaþým ödümüzü kopardýn yok yere. Kpss diyor
Kardeþim KPSS ile ilgili haber bu yani bizlik deðil inþAllah EKPSS atamasý da Temmuz’da olacak...olmalýdýr!
@mkuli
Bir þey daha sorayým arkadaþým duyum aldýðýn kiþi aile sosyal politik. Ýl müdürlüðünde çalýþan biri mi yoksa bakanlýkta mý bakanlýktaysa doðru olmasý daha kesindir diye düþünüyorum