SAĞLIK A 30 BİN MİLLI EĞİTİM E 40 BIN ATAMA AMA ENGELLIYE GELINCE TAKVİM BILE BELLI DEĞIL CUMHURIYET TARIHIN EN PASIF VE ISLEVSIZ BAKANI...
BI ATAMA YAPAMIYORYA...
#zehraselcukzumrutderhalistifaetmeli....
#zehraselcukzumrutgorevdenalinmali...
SAĞLIK A 30 BİN MİLLI EĞİTİM E 40 BIN ATAMA AMA ENGELLIYE GELINCE TAKVİM BILE BELLI DEĞIL CUMHURIYET TARIHIN EN PASIF VE ISLEVSIZ BAKANI...
BI ATAMA YAPAMIYORYA...
#zehraselcukzumrutderhalistifaetmeli....
#zehraselcukzumrutgorevdenalinmali...
HERKES BAKANLIĞI ARASIN! OYURDUĞUNUZ YERDE BEKLEMEYİN 3-5 tuşa basıp 1 dakika konuşacaksın bu kadar basit!.
Arkadaşlar verdiğiniz numarayı aradık kadının dediği bir bilgilerinin olmadığı veya bunun gibi başka başka şeyler söyledi ne olacak simdi
Hepimize aynı cevap veriliyor. yani belirsizliğin adını onlarda koyamıyor çünkü yetkili değiller. yetkiliye de iletseler yine de bi açıklama yok.
Ağustosun 1'i bugün bi bakmışız ay sonu olmuş.
yani bu kadar zor olan ne anlamış değiliz. önümüzde klavuz açıklansa da tercih işlemleri, tecih sonucu yerleşenlerin güvenlik soruşturması diyene kadar 4-5 ayı yine bulacak.
@mkuli siz daha önce temmuz-ağustos gibi atama olacak 4.000 civarı diye duyum almıştınız. aynı kişilere tekrar sorabilir misiniz?
Sağlık bakanlığı alım yapar,işkur engelli işçi alımı yapar ama Ekpss alımları bir türlü yapılmaz..
Bu ay atama olacagi yok hukumet memurlara pazarligi dersine dusmus biran once grev yapilmali bayram sonrasi cok gec olur bayram sonrasi grev olursa ben sahsen gelmem grev olacaksa haftaya carsamba yada persembe olmalib bayram sonrasi kimse greve gitmez
Bir haber okudum Ekim kasım gibi 12 bin alım yapılacak ama ne kadarı Kpss ne kadarı ekpss açıklanmadı
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@tato78 link atarmisin?
Sağlık ataması 12 bin kişi ekpss ile ilgili birşey yok daha
Ekime kasıma kalmaz o kafar da değil bu ayen geç etlül açıklanır tahminim
https://chat.whatsapp.com/JILkgS3mpX9JQSnzj59vgi
WhatsApp grubumuz kurulmuştur arkadaşlar. Katılımınız bekleniyor.
Ben aradım bugün tekrar bu defa farklı konuştum. Çok sıkıştırdım ve süreci aldım. Bu gruba katılın oraya yazacam uzun yazınca yazı siliniyor burdan. Lütfen WhatsApp grubuna cıvıtmayacaklar katılsın
Ne konuştunuz buraya da yazar mısınız