Saatleri sayıyoruz. Saniyeleri sayacağızHepimiz için hayırlısı...
Saatleri sayıyoruz. Saniyeleri sayacağızHepimiz için hayırlısı...
siteye baktım şuan bi ses yok bakalım![]()
Henüz bir açıklama yok sitede.
Saat 14'den sonra kura çekimleri arkadaşlar. Bizimkiler de o saatlerde veya takip eden saatlerde belli olacaktır muhtemelen.
Acaba kesin açıklanacak mı tercih sonuçları yoksa sadece kuralar mı açıklanır
Nedense bu gün açıklanmayacak gibi geliyor. Hiçbir ses seda yok . Sadece kura cekimi dediler . Tercih sonucu denmedi . Ben ilk defa girdim . Tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa sevinirim . Kura ile birlikte mi açıklanıyor tercih sonucları?
Evet bekliyoruz ama ses yok hala
Evet bende ilk kez girdim gercekten geceden beri takip ediyorum kuramı sadece yoksa ikisi beraber mi açıklanıyo ama kura açıklanırsa bizimkilerde açıklanır gibi geliyo tecrubeli arkadaşlar cevap uazarsa sevinirim
Atanamadınız cümlesini okumak için bekliyorum valla) Belli olunca üzerimden yük kalkacak.
https://m.sabah.com.tr/memurlar/habe...-pazartesi/amp
Valla artk buyk gazete sayfalarndada var ösymde olmasada hurryt mıllyt sabah ... kura ve tercih dıyo ama heycandan ölücez
Trt Haber saat 14:00 itibarı ile töreni canlı olarak yayınlayacaktır denmiş. Kaynak Türkiye Engelliler Platformu twitter..
Simdi memurlat net tede cıktı haberi 2 de diye 2504 engelli ataması diyoda bu zaten bizim terchlermz kurada alıncak kisi sayısı ne ve bunun icinde degldir heralde sureklı 2504 engelli kura ataması diyip duruyoşr bilen varmı ayrımı