@HakanEs26 hiç değer yok engellilere![]()
@HakanEs26 hiç değer yok engellilere![]()
@Pluvia
Haklısın hemde çokkkkk haklısın. İkinci sınıf insan muamelesi yapıyorlar resmen!
mersinli,engelli arkadaş, eğer yazdığımı idrak ederek okusaydın, bu mesajı yazmazdın. Ben atamalar ne zaman diye sormadım !
Face' deki linki rica ettim..
Linki bilmiyorum. . Söylediklerim. Yalnış anlaşılmasın lütfen sadece duygularımı anlattım .
Arkadaslar osym ile gorustum tercih aciklama tarihi belli degil dediler yani 24 u asilsiz bilginiz olsun
@Emrealan
Ozaman ya bakan yalan söylüyor yada bakan böyle birşey söylemedi söylenmiş gibi servis edildi.Başka seçenek varmı ?
Bu saçma haber siteleri boyle soyluyor.
O gün gece yarısı da olsa açıklanır.
Bişe yazmim dedim tutamadım kendimi ..! Yok ösym bişe dememişte yalanmış. Pardonda daha önce bakan tercih tarihini verdiğinde ösymde varmıydı ? YOK şimdi bakanın sölediği tarih neden olsun... 24 u denmişş 24 ü... he farZedelimki aranızda can sıkmaktan baska bişe yapmayanlarınızın dediği doğru ‘ yalan haber ‘ napıcaksınız ?? Beklemek zorunda değilmişsiniz gibi ..! Hangi tercih bi haftada açıklanmış Allah aşkına .. az sabır ya
Bibyer gelmeyecek farkindayim ama yine de bi heyecan yok degil yani 🙈
@Mırnavs
Söylediğini idrak ettim mırnavs arkadaş.İdrak ettiğim içinde o linki yolladım.Sen facedeki hangi konuyla alakalı linki istedin ???
İnsanlara davetiye gidiyor ayın 24 ünde çekilecek kura için ve Cumhurbaşkanının katılacağı söyleniyor ama hala yalan haber siteleri de şu da bu da. Tamam bakan yalan söyledi zaten tercih tarihlerini de yalan söylemişti,ösym bizim bilgimiz yok dediğinde doğruydu söylediği ya tabi haklısınız yalan haber.
Bekleyip göreceğiz..
Arkadaşlar,
24 Aralık 2018 Saat : 10.00 'da Cumhurbaşkanlığı külliyesinde kura çekimi gerçekleştirilecektir. Kuraya; fedarasyon, konfedarasyon, dernekler ve bazı sivil vatandaşlar katılacaktır. Sivil vatandaşlardan isimleri olanlar telefon ile aranmış ve katılım durumları teyit edilmiştir. Tercihlerin alınması ile ilgili haber ÖSYM sitesinde olmadığı gibi sonuçların açıklanması ile ilgili bir haberin de ÖSYM sitesinde olmasını beklemeyin lütfen. Kura için butona basıldıktan itibaren yaklaşık 2-3 saat içerisinde tercih sonuçları sisteme düşmeye başlayacaktır. Sadece pazartesi gününü beklemelisiniz.