Evet meslek lisesi bilişim mezunuyum olur mu sizce @sahranil
Evet meslek lisesi bilişim mezunuyum olur mu sizce @sahranil
Benim de puanım aynı hatta her şey aynı başka bir yerden mı alinti yaptınız acaba?
Nasıl olacak ?
Puanım 79 Sağlık Meslek lisesi Tıbbi Sekreter Bölümü atanırmıyım sizce.
1000 kişi alacaklar bizim lise kategori zaten başvuru çok açılır mi bilişim kategorisinden sizce?? @sahranil
Arkadaşlar memurluk en az 87 den aşağı düşmez hizmetli ise 80 den aşağı düşmez inşallah iyi bir kontenjan açılırda atanırız
Meslek lisesi mezunu olunca ne değişiyor ki benim de meslek
Arkadaşlar sizce iyimi lise 87 ilk kez girdim atanmaya yeter mi
@bttrcp sıralamanız kaç benimde 87
Sıralamam 1414 sizin kaç @ahmetycan
devrem bende bilişim mezunuyum 75 puan aldım bizim bölümden pek kadro açmıyor lar
Arkadaşlar 89 puan 801 sıralamayla ilk tercihte memuriyet atanma şansım nedir bilgi verebilirseniz çok sevinirim
arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı atamalar 2016 sınavından orta öğretim den 81.92 almıştım sıralama o sene sorular zor olduğu için 2048 di ilk atamada hizmetli yazmadım memurluk gelmedi 2 ci atamada full hizmetli yazdım alım azdı hizmetlilik bile gelmedi 3 cü atamada tercih yapmadım ama memurluk çok iyi yerler olmasada kılı kılına benim puana indi yani üç atamada memurluk 2050 kadar düştü sıtralama olarak puan değişkendir sıralamalara bakın bu atama 2016 sınavına göre alımlar fazla olursa puanlar doğal olarak düşer ama bence aşağı yukarı alımlar aynı olur