@Emrdyl
O zaman normal olacak normallerin haklarından faydalanacak. Sonuçta engelli oranları cetvelinde oran neyse odur doktorlar kafalarına göre oran veremezler.
@ekonomist79
Bir rapor sürekli olarak verilmişse o raporla her işlemi yapma hakkı vardır. Yeni rapor almak yine birkaç ay beklemek demektir. Ayrıca her doktor ve her hastane aynı oranda raporu vermiyor. Misal yüzde 45 raporu olan biri atandı diyelim sürekli raporla. Yeni rapor istendi, hastaneye gidilip tekrardan rapor alındı birkaç ay beklenerek sonra oran düşük geldi ne olacak şimdi? Ayrıca oranlar her sene değişiyor bildiğim kadarıyla.
@Emrdyl
O zaman normal olacak normallerin haklarından faydalanacak. Sonuçta engelli oranları cetvelinde oran neyse odur doktorlar kafalarına göre oran veremezler.
@ekonomist79
Bak forumda bir sürü konu var. Başka hastanelerden sürekli rapor alınıp, değişik oranlar verilen. Oralara göz atarsın. Normal insan gibi olsunlar diyorsun emin ol kimse engelli bir birey olmak istemez bu tercih değil.
Not: düzeltme.
Konu lacivert21 tarafından değiştirilmiştir (24.03-2019 Saat 17:31 ).
Benim raporum da sürekliydi işaretlenmemişti sınava girdikten sonra düzenleme için başvurdum 2 ay sürmeden elimde oldu raporum 2014 te düzeltilmesi saçmalık
@glstn
Yeni rapor mu aldın bu süreçte?
@Emrdyl
aynen öyle yaptım riske atmak istemedim yoksa kurum talep etmedi bunu benden