Aynı sıkıntı bende de var. Atanınca yeni rapor istenir denmişti ama bu sene nasıl olur sistem bilmiyorum. Raporu yenilemekte fayda var bence.
Aynı sıkıntı bende de var. Atanınca yeni rapor istenir denmişti ama bu sene nasıl olur sistem bilmiyorum. Raporu yenilemekte fayda var bence.
İstihdam işaretli olsa yeni rapora gerek kalmıyormu çünkü bende yeni aldım ancak çalışma durumu kısmı boş
Mrhb.ilk rapor alırken vergi indirimi miçin yoksa engelli kadrosundan ise yerleşme olarak mı aldınız.
Arkadaşlar benim 2010 da çıkarttığım yüzde 80 raporum var fakat kriterlerde engelli istihdamı yazan kısımda hayır yazmıyor. Bunun evet mi yazması gerekiyor, sadece yüzde 40 o geçmesi yeterli mi ? Tam olarak başvuru süreçleri nelerdir ?
@Wildpeople
bu raporunuzla sınava girin puanınızı alın. sonra gidip yeni rapor çıkartırsınız. istihdam işaretli olması lazım. sizin eski rapor olduğu için güncelleme isteyeceklerdir.
Engelli maaşım adres değişikliği sonucu kesildiği için yeni rapor çıkartmak için uğraşıyorum şimdi. Gelmişken bunu da halledeyim diyorum. Bir de önceki başvurumda 2022 maaşı alabilir kısmı onaylı değildi ama maaş almıştım, şimdi bu değişmiş. Siz maaş alıyor musunuz. Hemofili hastasiyim fiziksel bir problemim yok. Tekrar verirler mi sizce
@Wildpeople
atanıp da eski tarihli rapor çıkartan arkadaşım var. onunki hemofili b idi. genel sağlık durumunza göre verirler. isterseniz özelden yazın detaylı bir araştırma yapalım arkdaşıma yönlendireyim sizi.
Arkadaşlar benim raporum yüzde 48 sürekli..
Ama istihtam işaretli değil problem olurmu..
Ben bu raporu alırken iş için rapor almak istiyorum dedim ve doktorlada ıs için rapor istiyorum dedim..
Raporum sürekli ölene kadar..
Lütfen bilgi verin çok huzursuzum..
Benim kurum MEB.
Hizmetli olarak atandı..
Bu kurumda sorun oluyormu arkadaşlar bilgisi olan varmı..
Lütfen bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatsın çok canım sıkkın...
Arkadaşlar benim raporum yüzde 48 sürekli..
Ama istihtam işaretli değil problem olurmu..
Ben bu raporu alırken iş için rapor almak istiyorum dedim ve doktorlada ıs için rapor istiyorum dedim..
Raporum sürekli ölene kadar..
Lütfen bilgi verin çok huzursuzum..
Arkadaşlar bu kadar sıkıntı yapmayın "memur olarak çalışabilir" durum bildirir raporu alın.
Çok sıkıntı yapiyorum canım çok sıkıldı...
Ben memura söylemiştim raporumu alırken iş için rapor almak istiyorum diye..
Raporunda istihdam bölümü işaretli olmayanlar sıkıntı yapmasın sorun olmaz, raporunuzda istihdam bölümü işaretli olsa çalışabilir yazsa bile atandığınız kurum yeni rapor isteyebilir.