Kardesim ne yapacaksın çıkmış soruları eline al bir kpss kitabı ona çalış ayriyetten birde soru bankası al bol bol soru çöz @seca
Kardesim ne yapacaksın çıkmış soruları eline al bir kpss kitabı ona çalış ayriyetten birde soru bankası al bol bol soru çöz @seca
Lisans seviyesinde giricem ben ogretmenlik icin sorular nasil zor mu acaba
Çıkmış sorular çıkacak olan soru tarzlarını öğrenmek içindir herhalde. Ama bence de kpss kitabına çalışırsan daha verimli olur. Kendini şartlandırma çıkacak sorulara
@royall
Bende soru tarzları için istemiştimAma yok gibi. Zaten yukarıdaki arkadaşların önerilerini uyguluyorum
![]()
@seca yukardaki arkadaş çok yardımcı olmuş ne yapacaksın falan demiş keşke yazmasaymış..soruları bulabilirsen iyi olur normal kpss ye sadece çıkmış sorulara bakarak 69 puan aldım. EKPSS çıkmış sorularının tamamı elinde olan varsa bizimle paylaşırmısımız
2012_2014_2016 Ekpss çıkmış soruları elinizde varsa paylaşırmısınız.
@akar_ahmet bende arıyorum kardesim
Kitapçılarda vardır mutlaka.
@siyah_beyazz bekliyelim bakalım biraz daha elinde olupda paylaşan olur mu.
Bildiğim kadarıyla ÖSYM sınav sorularının sadece %10luk kısmını paylaşıyor. O nedenle bulmanız biraz zor olacaktır.
2016
Başkada yok. Bulamazsınız zaten.
2016 Tamamını yayınladılar sonra kaldırdılar indiren vardı sitede gördüm. İndiren arkadaşlar neredesiniz ?
Onlar akılda kalan sorulardı .Tam anlamıyla soruların doğruluğu kesin değildi.
Hayır @emnshn ösym kısa bir süreliğine paylaştı kaldıracağını düşünmüyordum ama kaldırdı. Bir arkadaş soruların tamamını paylaştı buradan soruları paylaşmasının suç olduğunu söylediler adama adamda kaldırdı soruları.. ben o soruları paylaşan arkadaşı arıyorum..