ben beden ögretmeni degilim ama , 2015 mart atamasında 50 puanla atanan beden ögretmeni vardı 2015 ikinci atamada
ben beden ögretmeni degilim ama , 2015 mart atamasında 50 puanla atanan beden ögretmeni vardı 2015 ikinci atamada
Arkadaşım çok teşekkürler birazda olsa içime su serpildi engelli olarak bu branştan alım olacak mı diye çok tereddütüm vardı. Allah yardımcımız olsun
Yani sen teksin. İlk atamada işin tamam dostum![]()
inş. çok teşekkurler canım
hala kimse yok.kimsenin dikkatini çekmiyormu ?????
@esra33
Benim bildiğim 5 kişi var. Bilinen diyelim.
sınava giren mi?
Hocam bir facebook grubunda sınava girenlerin puan sıralaması yapıldı. Mezun olunan bölümler de yazıldı. 400 kişi bu listeye adını yazdırdı. Bu listede 5 beden eğitimi öğretmeni var.
Bugün atama bekleyen engelli öğretmen sayısının 1200 civarı olduğu açıklandı. Buna göre daha fazla beden eğitimi öğretmeni var muhtemelen.
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum öğretmenleri branş olarak mı atıyorlar yoksa öğretmen diye atayıp sonra mı branşlaştırıyorlar
Ekpss'de branşa göre atama yok. Mesela 500 öğretmen atanacak denildi. Puana göre ilk 500 öğretmen alınıyor. Branşı ne olursa olsun.
ben branşa göre atama olduğunu biliyorum. internette araştırma yaparsanız hangi branşlardan öğretmen alındığı çıkacaktır. ayrıca beden eğitimi öğretmeni adaylarına bir sorum var ? engeliniz heralde mezun olduktan sonra veya okurken ortaya çıkmıştır. engelli olarak beden eğitimi öğretmenliği üniversitesini kazanamazdınız heralde değil mi ?
İsteyen branşa göre atama varmış gibi davranabilir. Sataşacak yer arayan insanlara prim vermeyin yeter.
@Suskun Mutsuz Umutlu
kardeşim tercih kılavuzunda öğretmen olarak geçiyor aldıktan sonra da şu kadar beden egıtımı ogretmenı aldık dıyorlar anlatabıldı mı bır de kronık hasta olabılırler engelliler besyo kazanamaycaklar dıye bır sey yok
@ragnar lothbrok geçen senelerde atanmış engellilere sormak lazım tercih sisteminde branşlar yüklüydü ve ordan kendilerimi seçtiler yoksa sadece branşlar gözükmeden mi başvuru yaptılar diye.
beden eğitimi öğretmenliğini kazanabilmek için spor mülakatını geçmen gerekir spor mülakatını geçebilmek içinde fiziksel veya performansını etkileyebilecek veya efor a izin vermeyecek şekilde iç organlarında problem olmaması gerekir. yani engelli olan birisi spor mülakatında başarılı olsa bile tam teşekküllü hastaneden beden eğitmi öğretmeni olur raporu alamadan üniversiteye yerleşemeyeceği için o yüzden merak edip sordum. sen kronik hasta olabilirler diyorsun olur olurda eforuna fiziksel aktivitesine engel değilse olur engelse olmaz. ayrıca sağlık raporu alırken sessiz kalır bişeyim yok derse doktorda muayene etmezse olur . muayene ettiğinde hastalık ortaya çıktığında nasıl müsade edecekler. yönetmelik belli şartlar belli.
neyse benimki zaten basit bi soru ve meraktı. hayırlısı olsun.