Bildiğim kadarıyla öğretmen alımları daha sonra yapılıyor sanırım şubat gibi bir alım olur diye tahmin ediyorum
Bildiğim kadarıyla öğretmen alımları daha sonra yapılıyor sanırım şubat gibi bir alım olur diye tahmin ediyorum
@cnsn01 peki 2 düz memur 2 öğretmen ataması mı yapılıyor 1 senede ilk atamalarda şansım yok sanırım 64.227 puan lisans mezunuyum beden eğitimi ve spor yüksek okulu formasyon da aldım yıl sonu öğretmenlik atamalarını beklemek istiyorum
2 senede bir sınav yapılıyor ya işte o iki senede bildiğim kadaryla 3 atama yapıyorlar ama 2. Atamayı nezaman yaparlar onu bilemem ama sanırsam 2021 içinde olur
Bu senenin öğretmen atamaları ne zaman acaba?
@Mc2 1-5 şubat arası 500 kişilik e kpss öğretmen atamaları olacak 1-5 şubat ön başvuru 11-15 şubat tercihler olacak
Bu öğretmen atamasında beden eğitimi öğretmenliği 73 taban puan ile kapatmış 29 kontenjan ile kontenjan azdı sanırım genelde hep 40-50 kontenjan açmışlar bu sefer 29 vermişler ve 64.227 puanım var 2. Atama sizce 64 lere düşer mi olmazsa mecbur 3. Atama bekliycez bu haziran da 60 a kadar düştü son atama da rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah ve 2 yılda 3 atama olacaksa ağustos eylül gibi 2. Atamalar yapılır bence bu sadece benim tahminim
sizin sıralama kaç acaba ?
@seyit konYöneticilik bölüm mezunuyum puanım 64.227 formasyonla giricem senin puan kaç ve bölüm ne yöneticilik sıralamam 50 lisans sıralamam 9457 iyi kontenjan verirlerse şansım olabilir diye düşünüyorum 2. Öğretmen ataması
@TC1992
Haziran ayı içerisinde yeni bir atama olması için Mayıs ayında engelliler haftasında Ankara'da buluşmak ve sesimizi mitink le duyurmak istiyoruz. Çünkü 2020 yılında yapalan 2 atama da sadece 2018 yılı puanıyla oldu. 2020 EKPSS yılsonuna alınmıştı çünkü. Bu yüzden mağduriyetimiz var. Bu mağduriyet Haziran ayında yapılacak 700 atama ile giderilebilir
arkadaşlar meraba bende raporu aldığım hastaneden öğretmenlik yapabilir kağıdı almam lazm ama boş randevu bulamıyorm napmam lazım evrakları milli eğitime vermem lazım
@cnsn01
Heyete gireceğini belirt muhtemelen ücretli olur ama randevuya gerek kalmaz heyet ayrı çalışır