Beden eğitimi atama bekleyen kaç öğretmen var sayı belli mi?
Alım çok oluyor mu atamalarda ?
Beden eğitimi atama bekleyen kaç öğretmen var sayı belli mi?
Alım çok oluyor mu atamalarda ?
Eee ses çıkmamış herkes atanmış galiba beden eğitimi atama bekleyen yok galiba?
Yooo bekleyen insanlar var... Gruba bekleriz... https://chat.whatsapp.com/KPqpLFXKr1IARCRg26xkyO
450 atanamayan var bunların 100 kişisi beden eğitimi mezunu mu ?
yani burda atama bekleyenlerden daha önce sınava girip sıralamasına bakabilecek kimse yok mu?
yada tam tersi beden eğitimi öğretmenliğinden atama bekleyen yok .
usomer yolladığın watsapp linki kapalı galiba bekleyen insanlar atandı![]()
Kardeşim BLACSEA bende engelli kontenjanından besyo okuyorum formasyon alabilirsem ekpss ye beden eğtimi öğretmeni olarak girecem atanırsak bize sağlık raporu verirler mi beden eğtimi öğretmenliği yapabilirmi diye birde kaç kişi bekliyor engelli beden eğtimi öğretmeni olarak atanmayı benim okulun bitmesine daha 2,5 yıl var Spor yöneticiliği okuyorum bizim vaatsap gurubu kurmamız lazım birbirimizden haberimiz olması için geçen sene 40 kişilik kontenjan açmışlar beden eğtimi öğretmenliğine normal beden eğtimi öğretmeni ataması 75 puan ile yapılıyor. Biz ekpss den 60 'la atanırmıyız acaba? Sen kolay atanırsın diyende var size beden eğtimi öğretmenliği yapabilir diye sağlık raporu vermezler diyende var yani
Kaç kişi var kardeşim guruba giremiyoruz vallahi
@kenan91
Hayır olmaz bedensel engelli görme engelli eğitebilir zihinsel engelli ve down sendromlu olmak lazım engelli raporununda%25 ile %50 olması lazım %24 olmaz %51 olmaz
@Zeniya cidden mibi kılavuz okumuştum ama sanki olabilir şeklinde okudum. raporum %64'tü yeniledim %78 verdiler. KBY + Hipotroidi.
Hayallerim yıkıldı gerçekten...
@kenan91
Sağlık olsun kardeşim herşey okul değil geçmiş olsun 🖐
benim bildiğim spor yöneticiliği okuya biliyor engelliler ama diren beden eğitimi ve spor öğretmenliği için zaten kontenjan tanımıyor ünvteler.
ama formasyon alınıp ataman olur mu???
@Blacsea antrenörlük ya da spor yöneticiliği okuyabilir miyim? Kronik böbrek yetmezliği hastası olarak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu arada üste ki bazı arkadaşlarımızın yanlış yönlendirmelerine sakın takılmayın bende atama bekliyorum ama mevcut durumda atama bekleyen sayı hakkında net kimsenin bilgisi yok.
sınava girmiş ve alan sıralamasına bakıp bizi de kimse aydınlatma zahmetinde bulunmuyor.
ama tahmini olarak 450 toplam atama bekleyen öğretmen var resmi verilere göre bunlarında 20-30 kişisi beden eğitimi öğretmenliği için atama bekliyordur.
bu konu hakkın başka bilgisi olan arkadaşımız var ise bizi de bilgilendirir ise seviniriz.
kenan kardeşim ben öyle okumuştur ama sen yinede araştır.yöneticilik okuyabiliyorsun diye biliyorum.
20-30 kişi bekliyor ama 50 kişilik kontenjan mı verdiler şimdi)) Sırf bizim grubumuzda 43 kişi var arkadaşım. Ve sen de bu grupta yoksun sanırım
@usomer ee gözün aydın grubunuzda ki 43 kişi de atandı demektir.hayırlı olsun şimdiden arkadaşlara.