TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Loris Avatarı

Son Giriş
    30.03-2020
    Saat
    14:12
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    18

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Arkadaşlar giriş yerleri açıklandı. Benim adresim Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Esenyalı Mah, 108/2 Sk. No: 20, 35140 Karabağlar/İzmir, Türkiye. Ben izmir gaziemirde oturuyorum. Nasıl gideceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Herkese hayırlı sınavlar..

Üye
    nnk1981 Avatarı

Gerçek Adı
    nazmi
    Son Giriş
    24.03-2022
    Saat
    11:02
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    0

Ben de gaziemirde oturuyorum.ben de ilahiyatun yaninda bi liesede gorecegim.ilahiyat fakultesi goztepe metro cikisinda ancak siz yine de onceden gidin bence.izban metro yapabilirsiniz ben oyle yapacagim

Üye
    nuri3558 Avatarı

Gerçek Adı
    Nurettin
    Son Giriş
    22.11-2020
    Saat
    20:42
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    108
    Verilen Beğeniler
    1

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Ben Konakta Halil rıfat paşa da oturuyorum bende Basınsitesi Övgü Terzibaşıoğlu Anadolu lisesi Karabağlarda giricem hemen Göztepe metro çıkışında, abim de ilahiyat fakültesinde giricek..

Gaziemirden izbana binin Halkapınarda inin oradan metroya binin Göztepe durağında inin Anadolu lisesi hemen metro çıkışında ilahiyat fakültesi az yürüme mesafesinde yakın yani sınav saat 10 da abimle evden 9,30 da çıkarız