kesin net bir şey bilmiyorum ama bence bir şey olmaz sonuçta sınava girmek için raporun 40 sınırı var yani sizinki de bu şartı sağlıyor bence hiç bir sıkıntı çıkmaz ama yinede bilen arkadaşlar yardımcı olurlar eminim kendinizi sıkmayın
Ben Adıyaman dan sevkli olarak gaziantep Dr ersin arslan Eğt Arş hastanesinden 25.03.2016 tarihli yüzde kırk altı sürekli rapor aldım. Raporun kullanım amacı kısmı özürlü kimlik almak için yazıyor. Kaldıki ben belirttim engelli haklarından yararlanmak için diye. Ve raporda çalışabilir kısmı boş çalıştırılamayacağı işlerin niteliği boş. Sadece tüm vücut fonksiyonu kaybı oranı 46 olarak belirtilmiş. Bu raporla ben ekpss ye giriyorum ama okuduğum kadari ile atama gelse dahi bu rapor kabul edilmiyor çalışabilir alanı olmadığı için. Raporum yeni ve hakem hastaneden alındı nasıl bir yol izlemeliyim gerçekte bu raporla atama gelse rapor geçersiz mi olacak. Bilen arkadaşlar abiler yardimci olursa sevinirim
kesin net bir şey bilmiyorum ama bence bir şey olmaz sonuçta sınava girmek için raporun 40 sınırı var yani sizinki de bu şartı sağlıyor bence hiç bir sıkıntı çıkmaz ama yinede bilen arkadaşlar yardımcı olurlar eminim kendinizi sıkmayın
merak etme kardeşim hiç bir şey olmaz , Olmayacak 10 tane engelliyi çevir raporlarına bak 8 i senin gibi o alan boşdur..
genellikle onları yazdıranlar , çalışamayacağı alanları yazdıran kişiler ,
benim raporumda da bir şey yazmıyor ama Çalışıyorum ve iş yerinden yazıyorum şuan da bile içini ferah tut
ve benim içinn dua ett![]()
allaha emanet
Çok teşekkür ederim @mstf umit ve @ysrkrdmr Kardeşlerim. İçim bir nebze olsun rahatladı kafama takıldı baya sıkıntı yaptım. Burda gördüm bu şekil yorumlar ve Raporun kabul edilmediği yeni rapor istendiği hatta bir çok kişi bundan dolayı ataması gelmediği için mağdur olmuş. Bundan dolayı moralim bozuldu o yüzden konu açtım. Çok teşekkür ederim.
Konu zeydtalha tarafından değiştirilmiştir (12.04-2016 Saat 22:38 ).
Boş bırakmaları yararına sıkıntı yapma.