TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    OguzZ' Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    14:10
    Yaşadığı Yer
    hatay
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    arkadaşlar merhaba bi sorum olacak

şu an yaşadığım şehirde bi iş sahibiyim. çalışıyorum ekpss ile atanırsam yaşadığım şehirde bi yerlere mi atanırım yoksa farklı bi şehire bi atarlar beni. farklı bi şehir olursa sıkıntı olacak benim için ona göre sınava başvuracağım. teşekkürler .

Düzenleme : aynı şehire atanırsam tayin olayı olur mu ? kaç yılda bi tayin oluruz ?

Editör
    KKELEBEKK Avatarı

Gerçek Adı
    Kısmet
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    00:00
    Yaşadığı Yer
    Aydın
    Alınan Beğeniler
    651
    Verilen Beğeniler
    293

@OguzZ' Alacağınız puana, bulunduğunuz şehire, açılacak kadrolara vs. göre değişir sorunuzun cevabı.
    Örneğin MEB kadrolarına atananlar doğrudan istedikleri şehirleri seçebildiler. Siz öncelikle sınav başvurunuzu yapın, sınava girin. Tercihler açıldığında kadrolara göre yeniden sorarsınız bu sorunuzu bence. Sınava başvurmakla kaybedeceğiniz bir şey olmaz çünkü.

Üye
    GND Avatarı

Son Giriş
    23.05-2016
    Saat
    19:33
    Yaşadığı Yer
    sivas
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Ulan ek atanim de Diyarbakır sur olsun hakkari Yüksekova olsun anasını satım bıktım bu şehirden bu işssilikten ..... batsın bu dünya ....