TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
Toplam 24 mesajın 1-15 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Kalender ŞAH Avatarı

Son Giriş
    24.07-2023
    Saat
    03:20
    Yaşadığı Yer
    SİVAS
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Geçmiş tecrübelerde gördük ki EKPSS tercihinde kimse puanına güvenmesin 91/92/93/94 /95 puanlar dahada dikkatli olmalı ; bu puanları alan arkadaşlardan yanlış tercih den dolayı açıkta kalan da çok fazla oluyor ... puanlarına güvenip dengesiz dikkatsiz tercih yapıyorlar ondan sonra yüzlercesi açıkta kalıyor . o 95 le atanamaz ken bir diğeri 75 le atanıyor ... Şunu unutmayın sıralamanız 2 olsa hala önünüz de 1 kişi var .. 30 tercih hakkımız var değilmi , Bu tercihtede diyelim önüzdeki herkes atandı sizinde güncel sıralamanız diyelim ki 31 . sıra diyelim . Ha buna da kesinlikle emin olamayız . Tercih yaparken şunu ASLA UNUTMAYALIM Biz otuz birinci sıradayız ve 30 tercih hakkımız var ... önümüzde Hala otuz kişi var (30) bu ne demek biliyormusunuz . binlerce kadroda açılsa bu otuz kişi benim tercih ettiğim ettiğim kadroları tercih edebilir , bende açıkta kala bilirim . ben 31 . ci sırada atanamazken 30 bininci sıradaki kişide tesadüfen atana bilir . O sebepten Tercihlerinizde bolca Hizmetli yazıp bu riski daha çok dağıtın .bunun nedeni bir elin 5 parmağı kadar memur kadrosu var böyle bir durumun yaşanması çok doğal ... hepimiz için .. yazının devamını da iyi okuyun

Arkadaşlar Dostlar Kadroların neredeyse tamamı hizmetli kadrosu ;ben bu güne kadar engellilerin hizmetli olmasını hiç bir zaman tasrif etmedim , uygunda bulmadım . onlarca yazınla makalemle ; özel açtığım başlıklarla da , gerekçeleriyle delilleriyle dile getirdim eleştirdim . Ama görünüyor ki sessimizi gerekli yerler duymamış , duyuramamışız . olur ne yapalım dünyanın sonu değil ya ....benim memurluk da 2. yılım İki yıldır Yardımcı Hizmetlerdeyim "
    Yardımcı hizmetli de 657 memur statüsünde ama görev mahiyeti farklı " ... onca yaşadığım olumsuzluğa zorluğa rağmen Ama dönüp ardına bakınca devlet güvenceli bir işte çalışmak çok güzel .zaman akıp gidiyor hayatınıza bir düzen bir intizam geliyor . O sebepten tercih yaparken öncelikle kendi ilinizde ne kadar boş kadro varsa onu yazın , bu çok önemli .Gurbet yani yaşadığın şehir dışı bir şehir normal bir birey için öyle zor ki , Bir Engelli için inanılmaz şartlarda ağır . İkinci olarak kimse sakın puanına güvenmesin ; 90 üstü puanlar kesin ve net atanmak için Atanmak için ;Zaruri bir sebepleri yoksa çokca Hizmetli kadrosu yazsın ve kesin atanmak isteyen full hizmetli yazsın ;ve gine tekrarlıyorum ilk etap da kendi şehrinizde ne kadar kadro varsa onu yazın . Eğer puanınız 93/94' altındaysa eğer atanmak istiyorsanız bir tane bile memur kadrosu yazmayın ; Nedeni Memur kadrosu 95' lerde bile riskli . onların bile önce kendi memleketleri , sonra ise kesinlikle %70 / %80 lere yakın hizmetli kadrosunu tercih etmesi uygun ve akılcı olur . 3. olarak da Bu arada Kamu hastanelerinde de Yardımcı Hizmetli yok ... Oraya yardımcı hizmetli bile atarsanız da kamu hastanelerin de memur olarak değerlendiriliyorsunuz ;kamu hastanelerinde yardımcı hizmetli kadrosu yok .bakın bu çok önemli tercih yaparken çok dikkat edin buna ...4. olrakta Hizmetli memur maaşı arkadaşlar maaş 1800 ila 1900 tl arası Küçümsenecek bir rakam değil .Eğer kendi şehrinizde ailenizin yanında iseniz büyük para :Evli ve çocuğun varsa 2100 lirayı bulur .Memurun Maaşıyla arada pek fark yok ...Kamu hastanelerinde artyı döner sermaye , Bazı kurumlarda Artı binliraya yakın ikramiye benzeri bir ödeme var .
    arkadaşlar altaki lingide tıklayıp inceleyin faydası inanın çok olur

ÖMSS ile atananların çoğu, atandıkları yere gidebilecek mi?

Dikkat! EKPSS tercih sürecinde gözden kaçanlar ve dikkat edilmesi gerekenler..?

1).En öncelikli formda EKPSS puanınızı paylaşmayın .Paylaşanların büyük çoğunluğununada itibar etmeyin . Neden mi Biri sizin puanınızı öğrenerek bunu tercih sürecinde kendi menfaatleri için kullana bilir, sizi tuza düşüre bilir . Geçen ömss de benzer durumlar yaşandı . Kısa bir örnek , Arkadaşın biri bir sertifikayla ilgili başlık açtı , Nadir bir sertifika ve O sertifikada bende de var . Ama bu başlık açıldı ya oradan , o yazıyor bende bu sertifika var puanın 85 öbürü oradan yazıyor karabük benim kimse yazmasın puanım 87 .. öbürü ordan başka yorum diğeri başka yerden uçan kaçan .. kadro sadece 5 tane 2. tercih 2. atama . Ben şahsım bu yorumlardan etkilendim ,o kadrodan atanamama pahasına 1 tanesi işaretledim puanım 80 lerdeydi . Ne oldu biliyormusunuz , o kadra 77 puanla atama oldu . 77 puanla benim aram da tam 5 bin kişi var .. o 85 aldım diyen adi terbiyesizler nerde ...

2) Hangi şehri ve Kadroyu tercih edeceğinizi sakın söylemeyin , Şehir ismi sakın ha paylaşmayın insanın aklına iş düşüyor hiç tercih etmeyeceksede o şehri tecih edip senide hakkından ediyor , Arkadaşın biri ilk atamada Karadeniz ve bir kaç doğu ilini içeren bir başlık açtı , oralarda izdiham oldu ,zannedersiniz atama puanları türkiyenin en gözde yerleri , aslında TÜRKİYENİN en zor yaşana bilir bölgeleri. ...

3) Kimse üzerine alınmasın , şu puanı bu puanı aldım diyenlere de pek inamayın bu form 90 aldım deyip ne 70 puanlar düşenleri gördü

4) siyasi yorum ve tartışmalardan kaçının .

Arkadaşlar ; Bu başlık da dile getirdim ; Bu tamamen bana öznel bir durum . başka kişileri bağlamaz sadece fikir verme amaçlı.
    Konu Kalender ŞAH tarafından değiştirilmiştir (14.04-2015 Saat 21:59 ).

Yasaklı Üye
    mustafaozen Avatarı

Gerçek Adı
    mustafa
    Son Giriş
    05.11-2021
    Saat
    21:26
    Yaşadığı Yer
    aydÑn
    Alınan Beğeniler
    10
    Verilen Beğeniler
    1

Tecrubeler onemlidir. Yazinizi merakla bekliyorum. Saygilar...

Üye
    hergele1905 Avatarı

Son Giriş
    22.03-2023
    Saat
    20:32
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    2

çok güzel bir konuya değinmişin kardeşim helal olsun valla tebrik ettim seni

Yasaklı Üye
    mustafaozen Avatarı

Gerçek Adı
    mustafa
    Son Giriş
    05.11-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    aydÑn
    Alınan Beğeniler
    10
    Verilen Beğeniler
    1

Iyi ve guzel yazi bitakim hatalari ben yaptim simdiden ama yapacak birsey yok artik bu asamada diklatler cok onemli

Üye
    alwaysrelax Avatarı

Son Giriş
    09.02-2021
    Saat
    21:32
    Yaşadığı Yer
    İZMİR
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Ekpss tercihleri konusunda en mantıklı yazılardan biri olmuş teşekkürler, umarım dediklerini dikkate alırlar. Ben ilk tercihte puanıma güvendim hizmetli kadrosu yazmadım, fakat bu tercihlerde memur kadrosu beklediğimden çok az. Gidişat hizmetli kadrosuna yerleşeceğim gibi gösteriyor. Bozulan psikolojime mi , ekonomik durumuma mı hangisine yanayım keşke ilk tercihte yazsaydım. Yardımcı hizmetler kadrosuna(hizmetli,teknisyen yardımcısı gibi) 68 puanla bile yerleşen olmuş mantıklı tercihler yapın belki o güvenmediğiniz puanınızla yerleşme şansını yakalayabilirsiniz. Çünkü ben memur olacağım hizmetli kadrosu yazmam modunda çok kişi var.

Üye
    Kalender ŞAH Avatarı

Son Giriş
    24.07-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    SİVAS
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    0

Nezaketiniz için çok teşekkürler arkadaşlar ; Hakkının Hakkını Haklıya vermek lazım ..Zor bir süreç İnsanlar çoğu zaman olayı tam algılayamıyor . durumun ehemmiyetinin farkında olmuyor . bugün ekpss de 70 üzerinde memur kadrosu seçeneği var . bu puanlama da çok büyük değişkenliğe sebep olur . öyle ki 90 üstü puanlar açıkta kalır . 80 lerle bu kadrolara yerleşen olur . o sebepten çok dikkatli tercih yapıp bir yerlere yerleşin . En azından Hizmetli de olsanız Bir daha ki Ekpss ye gine girersiniz En azından ozamana kadar hem maaş alır hemde stajyerlik derdinden kurtarırsınız Maaş da Hiç fena olmuyor aha bizim ikinci sen doldu . Ve Şunu Hiç unutmayın ; Bildğim kadarıyla fakat şu an Resmi olarak Emin değilim Kamu Hastanelerine Hizmetli Atansanız Onların memur hizmetli Kadrosu yok . O şu demek Onlar Hizmet Alımı yapıkları için sizler Temizlik vb işler uğraşmıyorsunuz ; Farazi fikrim büyük ihtimal bir masa bir bilgisayar başında oluunuyorsunuz . bu çok önemli dikkate alın .

Üye
    Kalender ŞAH Avatarı

Son Giriş
    24.07-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    SİVAS
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    0

Aman dikkatli tercih yapın açıkta kalmayın arkadaşlar şakası yok bunun

Üye
    hergele1905 Avatarı

Son Giriş
    22.03-2023
    Saat
    20:32
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    2

kalender şah tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederiz ama seni anlayacak insan topluluğu yok burda biz seni gayet iyi anlıyoruz

Üye
    Kalender ŞAH Avatarı

Son Giriş
    24.07-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    SİVAS
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    0

Benim ki sosyal paylaşım ;sosyal bir görev Anlayana ; İnsanlara ben bir şey öğretemem ... bu benim kendime olan insani borcum .

Üye
    Kalender ŞAH Avatarı

Son Giriş
    24.07-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    SİVAS
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    0

Bir kişi bile faydasını görüp de Allah razı olsun senden dese bana yeter .

Yasaklı Üye
    mustafaozen Avatarı

Gerçek Adı
    mustafa
    Son Giriş
    05.11-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    aydÑn
    Alınan Beğeniler
    10
    Verilen Beğeniler
    1

Allah razi olsun hepimiz hakettigimiz istedigimiz yerlere gelelim. Tecrubeler ogretilmez zaten isteyen alir isteyen almaz. Kalender Allah razi olsun.

Üye
    Kalender ŞAH Avatarı

Son Giriş
    24.07-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    SİVAS
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    0

Allah Hayır duvasını eksik etmeyen Herkezden razı olsun

Üye
    Kalender ŞAH Avatarı

Son Giriş
    24.07-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    SİVAS
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    0

Arkadaşlar sizlere ilk tercihinlerinize kendi memleketiniz yazın diyorum ya : Bu yazımı : 16/09/2012 de İlk Ömss Atamalarından sonra yayınlamıştım ; Hala okudukca hüzünlenir; bugün bile gözlerim dolar yaşları tutamam kendi gerçeğimle kendime terkinler veriim okuyun Arkadaşlar içeriği çok mühüm yaşanmış bir olayın bir kıssadan hissesi ..

Arkadaşlar ;Atananların Çoğu Bence Atandıkları yere gitmemiştir .......Yakında Bunuda resmi verilerle Açıklarlar......

Şahsım Kalender Şah ;7 gün süre Kadar Sivas Cumhuriyet ünüversitesi hastanesinde kaldım , Refakatcim yoktu Yeride merkezin dışında olduğu için pek ziyaretcimde yoktu...Eskiden olsa eşim yanımda Olurdu artık oda yoktu ....Amelyat olam gerekiyordu olamadım, Kanım pırtı Tutmuyor ve karaciğer emzimlerim tavanda ;Çok da Korktum Amelyattan: Fakat Korktuğum ölmek Kalmak Değidi ; Emanet geldiğim dünyayı sahiplenecekde diğildim .........Korktuğum Amalyattan Sonra Fiziki Yardıma Muhtaç kalmak Yanlız Kalmaktı 'Ziyaretime Gelmediler Yada refakatci olmadılar diye ,Kimselere Küsmedim, Kimselere Darılmadım,Herkesin Bir meşagalesi kendine yetecek Bir Hayat Kaygısı vardı ,Ziyaretine gelirim diyipte Gelmeyen , Çok değer verdiğim samimi bir arkadaşa dosta belkide bunlardanda öte birine sitem edecek Oldum Ne Dedi Biliyormusunuz ; Mecburbuyum gelmeye dedi,O Aynı Durumda Olsa Bırak ben ziyarete gitmeyi,Hasta yatağının Başından hiç Ayrılmazdımki, O cevabı ondan duymaktansa yerin dibine girmeyi yeğlerdim. O hastane O sözlerle kafama yıkıldı; Hastanede Bunu Daha iyi anladım ki Benim yada Hepimizin En Zor Baş edebileceği Güçlük yada Zorluk Yanlızlık .....Atanıpta Tek kalan Arkadaşlarımın ALLAH yardımcısı Olsun .......Allah Hiç Birimizi Yanlızlık la 'Daha da doğrusu Sahipsizlikle Sınav Etmesin.

Kalender ŞAH olarak ALLAH' tan .......Hepinize Refaf Mutluluk , En ÖNEMLİSİ Sağlık Vermesini Diliyorum....duvarlarımız da birbirimize-de hedeflediklerimize de yer verelim ....

Dostlar ;
    VASİYETİMDİR Zamanlı Zamansız bu hayat dan ne zaman Ayrılırsam ;şu Bilinsin ki ölüm bize düğündür , Ölüm bize bayramdır, Ölüm bize buluşmadır ,ölüm bize kavuşmadır,Ölüm bize Ayrılıştır , Ölüm bize varıştır , ,Ölüm size acıdır , bize tatlıdır , ölüm size yorgunluk , bize istiraatdır ... ölüm bize şebi aruz dur ,ölüm bize uzun bir yolculuktur , ölüm bize dönüşü olmayan yoldur ,ölüm bize dostlara elveda , sevgiliye merhabadır ....He dost _Hey Arkadaş___ Ey sevgili __En sevgili __dünya dediğin nedir ki , sevgili bir sela verilecek.... adımız söylenecek ve gideceğiz. o sebepten ölümün vaki olduğunu hayatın fani olduğunu bilip hiç ölmeyecek gibi yaşayan insan KENDİ YALANINA İNANIR ....

Kalender ŞAH ..

Üye
    ankiloz Avatarı

Son Giriş
    09.01-2020
    Saat
    21:08
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    55
    Verilen Beğeniler
    29

İnsanlar gitmeyecekleri yerleri yazmasınlar bende bu fikre katılıyorum.. yanlız yapamayan insanlar olduğu gibi, ülkenin her yerine gitmeye razı ve gitmeye hazır olan insanlar da var.. benim gibi mesela..

Üye
    NETBUS Avatarı

Gerçek Adı
    Megalodon
    Son Giriş
    10.02-2020
    Saat
    00:31
    Yaşadığı Yer
    Karadeniz
    Alınan Beğeniler
    46
    Verilen Beğeniler
    6

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    ben kendi memleketimi yazıyorum 2 defadır. hatta ilçelerini bile yazmıyorum sadece merkez olanları tercih ediyorum. 3-4 tercih yapıyorum en fazla yani. tüm ilçeler yazılınca büyük ihtimal merkez dışındaki ilçelere gidiliyor.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon