@FaCia
Genelleme yapmışsın, puanı yüksek birisi memuriyet varken hizmetliye bakmaz.
@FaCia
Genelleme yapmışsın, puanı yüksek birisi memuriyet varken hizmetliye bakmaz.
@K.Altun
O işler belli olmaz bence başka ise gidemicek durumdaysa kendi ilinde hizmetli olmayı tercih edebilir .
7329 nolu koşul neyi ifade ediyor bileniniz varmı?
@Ali_Gs
Geçmişte ve suan hiç bir siyasi parti üyeliği bulunmaması lazım .. Tertemiz olman lazım yani.
7225 peki bu koşul nedir?
@Ali_Gs
Güvenlik Soruşturması baya uzun sürüyor..
yani ayrı bir diploma sertifika değil yani![]()
Yokklavuz da en altta nitelik aciklamalari olması lazım
bakıyorum yazıyorda anlamıyorum bişey![]()
@Ali_Gs
gardaş benim puan 77 meslek lisesinden mezun oldum 13 tane doğu ilini tercihe yazdım şansım varmı sence sıralamamda 6541![]()
@hergele1905
bence doğuda meb 77 rahat iner
@karargahx
Özelliklede ağır engelli arkadaşlar için ikamet önemli bir kriter ama yürüyen engelli arkadaşların genelde önceliği doğal olarak ünvan oluyor.
arkadaşlar 3249 dan TEKNİKERLİK tercih yapacak var mı? zaten 2 yerde var. kimler yapacak
memur olduğu halde sınava girenler son çıkan yönetmelik gereği tercih yapamayacaklar o yüzden puanlar her zamankinden biraz daha fazla düşebilir, öyle umuyorum bu da sıralamayı etkileyecek iyi tercihler güzel sonuçlar getirecektir normal şartlar altında tabi
ben geçen atamada meb e yerleştim şimdi bir okulda çalışıyorum ve çok memnunum ilçe veya ilde çalışanlardan bildiğim rahat etmek için okula geçmeye çalışıyorlar, amirler çok anlayışlı en azından benim karşılaştığım.