TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 12 mesajın 1-12 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    seyhann Avatarı

Gerçek Adı
    seyhan
    Son Giriş
    11.01-2016
    Saat
    10:29
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    lise mezunuyum %52 raporum var ekpss ye gırmek istıyorum ama hıc bısey bılmıyorum meslek lısesı meunu ortapedık engellı sınavına mı gircek yuksek puan alırsa ne gıbı bir meslek grubundan tercıh yapcak yada nereye atancak yardım nolurrr

Üye
    DJ_BORAN Avatarı

Gerçek Adı
    Ahmet Ali Şahin
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    22:13
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    82
    Verilen Beğeniler
    2

hanigi mesleğe mensup olduğun önemli elbetteki atanma şansın olursa meleğine uygun bir kadro ya yerleşebilirsin böyle bir hakkın varken mutlaka kullanmalısın en azından geleceğin için

Editör
    KKELEBEKK Avatarı

Gerçek Adı
    Kısmet
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    00:56
    Yaşadığı Yer
    Aydın
    Alınan Beğeniler
    639
    Verilen Beğeniler
    292

En yakın sınav 2016'da var. Henüz kılavuzlar vs. için konuşamayız erken olur. Hangi bölümden mezun olmuşsanız o bölümünün kodundan alım yapılırsa tercih edebilirsiniz. Eğer alım yapılmıyorsa düz lise tercih edebilirsiniz.

Üye
    sarasota Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    37
    Verilen Beğeniler
    12

meslek lisesi mezunları maalesef kendi bölümünden tercih yapamıyor çünkü çoğu bölüm için kadro açılmıyor açılan kadrolar belli; elktrik elektronik ve sağlık başka yok

Üye
    seyhann Avatarı

Gerçek Adı
    seyhan
    Son Giriş
    11.01-2016
    Saat
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaşlar meslek lisesi tekstil konfeksıyon bölümü mezunuyum ama ben de zaten bu bölümü istemıyorum lütfen bırılerı bana yardımcı olsun hangı kadrolara atanırım

yanı ben hangı sınava tabıyım hıc bısey bılmıyorum

Üye
    Mr.No Avatarı

Gerçek Adı
    Erol Taş
    Son Giriş
    27.09-2022
    Saat
    09:07
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    55
    Verilen Beğeniler
    17

2016 da EKPSS açılacak (açılırsa tabii); Duyuru yapıldığı zaman sizde önce il sosyal hizmetlere gidip onay aldıktan sonra ÖYSM bürosuna gidip forum dolduracaksınız. Zaten duyuru yapılınca neler yapıalcağını kademe kademe gösterirler...

Sınavda yüksek puan almanız sizin en çok istediğiniz kuruma atanmanızı sağlar. Meslek lisesi mezunu olmanız bağlamayabilir. Düz memur olmak niyetinde iseniz olabilirsiniz sıkıntı yok. Ama meslek lisesi mezuniyetinize uygun işe yerleşirseniz hem maaş iyi olur hemde rahat yerleşme sağlarsınız. tabii ki mesleğinizi seviyorsanız o başka..

sınav konusuna gelince 2016 yılı bir gelsin hangi sınava tabii olacağını İl sosyal Hizmetlerden öğrenebilirsiniz. Zor bir süreç değil, sabret ve korkma.

Üye
    seyhann Avatarı

Gerçek Adı
    seyhan
    Son Giriş
    11.01-2016
    Saat
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Hay allah razı olsun pekı bu süreci nerden takip edebılırım daha önce gıren varmı nasıl hazırlanmalıyım sızce nasıl sorular

Bıde örneğin sekreterlik ve büro yönetımı için sertıfıka alsam etkilermı sızce

Üye
    iko2015 Avatarı

Gerçek Adı
    İlknur
    Son Giriş
    25.01-2015
    Saat
    22:12
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Alopecia Universalis teşhisim var 5 yıldan fazladır saclarım kaşlarım ve kirpiklerimi kaybettim.. kortizonla yani stereoidle 4 ay kadar tedavi denedim fakat onda da yan etki armaktaydılar, bıraktım. Size göre ben engelli miyim? %4 % 10 engelli derken yonetmelige baktıgımda buna benzer pek cok tanımlama goruyorum fakat ne yapmam gerektigini bilmiyorum.. yardım rica ediyorum

Üye
    karargahx Avatarı

Son Giriş
    30.07-2020
    Saat
    22:54
    Yaşadığı Yer
    İZMİR
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    1

iko2015;

Hocam ona biz karar vermiyelim istersen bi kamu araştırma hastanesine git oranın sağlık kuruluna gidersin engelli raporu için heyete başvurmak istiyorum de onlar yönlendirsin heyete girersin heyet işi 1 günde tamamlanıyor ama raporun çıkması 1 ay sürebiliyor.( ben izmirde yaptırdım 1 günde tüm doktorlara girdim tam 1 ay sonra rapor çıktı ) .

Üye
    iko2015 Avatarı

Gerçek Adı
    İlknur
    Son Giriş
    25.01-2015
    Saat
    22:12
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

KARARGAHX YANIT İCİN TESEKKUR EDERİM.. ACABA BANA yazılmıs teshis bir engel niteliginde midir

Üye
    Engelsizbiz Avatarı

Gerçek Adı
    Mehmet ÖNDER
    Son Giriş
    27.05-2021
    Saat
    21:02
    Alınan Beğeniler
    82
    Verilen Beğeniler
    39

Lise mezununa bölümden bahsediyorsunuz ama lise kadrolarına memur bile çok az veriliyor ki kaldı ki bölüm bazlı atama nasıl olacak hizmetli kadrolarının içinde memur kadrosu bulursanız şanslısınız. (Siz birde nitelikli atamadan bahsetmişsiniz) Lisans mezunlarında bile nitelikli atama oranı çok düşük. Kıısaca engelliysen istersen doktora yap ancak %80 memur olursun anlayışı hakim bürokratlarda mühendis kadrolarının 3-5 tane olduğunu düşünürsek. Konuşmayı beceremeyen angutlar daire başkanı olsun sen engellisin ağzınla kuş tutsan memur olabilirsin.

Üye
    karargahx Avatarı

Son Giriş
    30.07-2020
    Saat
    22:54
    Yaşadığı Yer
    İZMİR
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    1

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    hocam biyerde şöyle bi yazı okudum ;

benim sorum şöyle; ben 4 yıldır alopesi universalis hastasıyım. aslında 17 yaşından beri bu hastalığı çekiyor. ama 4 yıldır bütün vücudumdaki kıllar döküldü. biraz araştırma yaptım. ve benim durumunda olan biri için %10 özürlü kabul ediyorlar.

doktora sorman tabi senin için daha iyi olur.

---------