sitemizde ArTe diye bir kardeşimiz var. kendisinde EKPSS ile kitaplar mevcuttur ona ulaşarak bu kitaplardan elde edebilirsiniz. derslik ise her dersten sorunmaktadır.
sitemizde ArTe diye bir kardeşimiz var. kendisinde EKPSS ile kitaplar mevcuttur ona ulaşarak bu kitaplardan elde edebilirsiniz. derslik ise her dersten sorunmaktadır.
KPSS e hazırlanıyor gibi hazırlana bilirsiniz ben öyle yaptım 91puanla Atandım... EKPSS kaynaklarına para vermeyin bir işe yaradıkları yok basım hatası, yanlış soru, yanlış bilgi dolu hep...
teşekkürler.
ben de kpss ye çalışır gibi çalışmıştım ve de kpss bölümüne gitmiştim dersanenin 2012 ömss dr atandım
aynen öyle. bin tane yayın var binide aynı sual soruyor ama binide farklı cevap veriyor... buda bize zarar...
2015 te sınav yok galiba 2016 da var 2 yılda bir oluyormuş sınav öylemi ?
evet 2 yılda bir oluyor... ama ocakta kpss sistemi değişeçek bilgin olsun.
Arkadaşlar ben 2012 lisans e-kpss sınavında kendimi denedim ve 52 net çıkardım.Sizce çalışma stilim ne olmalıdır?2014 sınavı sanırım biraz daha zordu.Benim hedefim 90 ve üstü puan alabilmek.E-kpss lisans yayınlarından hangisini tavsiye edersiniz kitapseçe baktım aşırı kasvetli geldi soruları.Sanırım o tarz sorular gelmez diye tahmin ediyorum gelse de herkes dökülür sınavda.Tecrübelerinizi bana ve buradakilere aktarabilir misiniz?Saygılarımla.
Arkadaşlar Ocakta EKPSS Gireceğim Bilenler Kitap Önerisi Yaparsa Sevinirim . Ondan Önce Birkaç Sorum Var Cevaplarsanız Minnettar Olurum.
%80 Raporum Var Anemi Hastasıyım Meslek Lisesi Mezunuyum (2014 Mezunu) Eylülde Üniversiteyede Başlıyacağım. Sınava Girebilirmiyim ?
Kitap Öneriside Yaparsanız Çok Sevinirim. Böyle Çok Sıkmayan Çok Kalın Olmayan Kitaplar. Bende Yediiklim var Geçen sene Aldım Ama 1000 Sayfa İnsan Başlamaya Korkuyor...
Kitap Haricinde Youtube Videoları Gibi Çalışabileceğim Başka Şeyler Varsa Söylermisiniz... Bu Yıl Kazanmak İstiyorum Daha Önce Hiç Girmedim. YGS Girdim 250 300 Arası Aldım 2 Kere Girdim EKPSS Girip Artık Aileme Yük Olmak İstemiyorum. Aksine Aileme Yardım Etmek İstiyorum. Herkesin Tavsiyelerini Bekliyorum...
murat yayınları almada ne alırsan al çok yüzeysel geçiyor internette mat için şenol hocayı tarih için hakan dedeyi tavsiye edebilirim bir çok insan ekol hocayı da beğeniyor
Arkadaşlar adalet yayınlarından konu anlatımlı 2014 ekpss kitabı aldım 2016 ekpss ye çalışmak için bu yayından çalışanlar biraz bilgi verebilir mi sizce iyi bir yayın mi çalışmamda yaralı olur mu ??
@kardelen tabiki katkısı olur ama normal kpss kitaplarına da çalışın.
@deep_blue85
Teşekkürler.