kura cekıldımı
kura cekıldımı
buı kurada yerleştılemedınız< yazıyo,bu sene bıttımı artık,kura işi, yoksa 2 çi atamalar olucakmı
kurada cıkanlar unuttu hemn burayı
artık 2 senen sonra o zamanda cıkmayız o zamanda artık 2 sene sonra derız boyle dıye dıye gıderız öbur dunyaya
bende atanamadım ılk defa kuraya gırdınm 30 tercıhte yaptık belkı sans bıze guler dıye olmadıkeske atansaydım ılk sevıncımı sızlerle paylasmak ısterdım olmadı ıcımden hep bır sees dıyordu atanıcaksın olmdıı olmadıı yaaaaaaaaa
Arkadaslar sukur benim kura ile atamam yapildi suan lise okuyorm daha ucuncu sinifa gectim simdi bu okul isini ne yapmam gerekiyor ve ben resit degilim acaba ne olacak simdi benim durumum ve kuruma nasil basvuracagim konu ile bilgili arkadaslarim yardimci olursa sevinirim
resit degilsen atamam iptal olur
banada kuradan bi halt cıkmadi kaldik başka bahara kazanan arkadaşlara tbrler umarim herşey istedi gibi olur![]()
banada kuradan bi halt çıkmadı şimdi anlamadığım nokta atanıp reşit olmayanlar rapor süresi dolup yeni rapor alamayanlar ve tercih yerini beğenmeyip gitmeyenler
otomatik kadro boş kalacak bunun içinde süre bitiminde ek bi yerleştirme yuapılması gerekmezmi normalde böyle olması gerek miyormu
arkadaslar 2 ci ve 3 cü atamalar olur insallah ümidinizi yitirmedin derim saglik olsun bence aksam liselerini okunun en azindan sinavla sansinizi deneyim derim
ZOZANAX madem hem okuyorsun hem reşit değilsin neden katıldın sırf aç gözlülük yapıp bunca insan atanabilmek için o kadar can atıyorken sen sırf keyfi olsun diye başkasının hakkını almış oldun ilahi adalette bu işte bunca ihtiyacı olan menzuniyetti olmayan kuraya mecbur kalan insan varken kura sana çıkıyor işte hay bu adalettin ben
Valla haklisin kardesim ilahi adalet bu muhtac olmiyana cikti muhtac olana cikmadi vallahi dun kuaradan atanamadigimi ogrenince o an oldurmek istedim kendimi ben surunmekten artik anam agladi ben coktum artik yazik bizimde dayimiz olsaydi kuraya girmeden de memur olurduk ne yapalim
2. 3. Atamalarda da kura ile alirlarmi almicaklarsa bosa beklemiyeyim oldureyim kendimi :'(
hata kişide değil bunu düzenleyen kurumda neden dyeceksiniz
1. ön başvuru kayıt sırasında reşit olmayanı neden kabul ediyorsun
2. ön kayıt başvuru esnasında sürekli raporu olmayıp 6 aydan azsa geçerlilik süresi nye kabul ediyorsun
3. ve emekli olanlar kusura bakmasın kimse emekli ise malul veya normal şartlarda başvuru esnasında iptal ettirmiş olması gerekmezmi
4.ilkokul için niye kura düzenleniyor kardeşim buda insan ilkokul mezununuda sınava tabi tutki adalet olsun hak yenmesin
5. tercihleri yaparken çoğu her yeri yazıyor ve çıktığında gitmiyor ya güzel kardeşim gitmeyeceğin yeri neden yazarsın ben yazarken kesin gideceğim yerleri yazıyom
KİM NE DERSE DESİN BEN KURA OLAYINI ASLA KABUL ETMİYORUM BU SAYISAL LOTO DEĞİL ADALETTEN HAKTAN BAHSEDİYORSAK
KURA OLAYI DOĞRU DEĞİL SINAV İLKOKULLUYA AÇILAN KADROYADA SINAV
ikinci kuralarne zaman yapılacakki