açıklansada bişey değişmez benim için yerleşemem![]()
açıklansada bişey değişmez benim için yerleşemem![]()
yarın 1 bucukda acıklanıyo halleder dewletımız sıkıntı yokkk![]()
inşallah dediğiniz gibi olur. tekrardan herkesin bahtı açık olsun.Rabbim inşallah yüzünüze bakar...
Uzun soluklu bir nefesti ve biz bu soluğu hep birlikte yaşadık artık son düzlükteyiz.
Öncelikle Engelliler.biz sitesi yönetimi ve tüm emeği geçenlere kendi adıma teşekkür ederim. her sıkıştığımız da cevap aradık ve çözümler bulduk. Ben ön lisans 48. sırada bir arkadaşınız olarak heyecanla sonuçları beklerken hepinize şimdiden sonuç ne olursa olsun mutlu yarınlar dilerim. ' Şüphesiz ki Allah emekleri boş çıkarmaz '
kardeşim Allah atamanı şimdiden hayırlı etsin. bence atanmaman için bir sebep yok.
Bende 272. sıradayım sağlık teknikeriyim. inşAllah bende atanırım.
Yarını nasıl büyük bir heyecanla bekliyorum bir bilsen...
Yazdığın yere bağlı miraç.. yazdığın yerleri senden daha iyi puanlı tıbbı sekreterler yazmazsa çok rahat atanırsın.. nitelik olarak fazla puan gerektirmeyen bir bölümdesin.. bende motor meslek lisesi mezunuyum kadro açsalardı motor teknisyenliğine 80,35707 puanla çok rahat atanırdım doğu illerine ama açmadılar.. nasip dedik bekliyoruz düz memurluk veya hizmetli kadrosunu.. tutsun diye bir tane batı ili yazmadım tercihlere ne kadar doğu güneydoğu varsa yazdım.. hakkımızda hayırlısı..
Bölümün ne hataylı...
Yarin orda olsak cekilisi izliyebiliyormuyuz iceri girip
izleyebilirsin kardeşim... adresi zaten yazıyor en üstte...
atanan arkadaslar buraya yazarsaniz lutfen sizlerle beraber bizlerde sivincinizi paylasiriz hayirlisi allahdan yiyeceginiz ekmek varsa olur
hepimiz için hayırlısı olur inşallah ...
bu açıklanan kura olan mı yoksa hepsi mi?
Yapılan acıklama sadece kurayı gösteriyor bozkurt. Ama 2012 de de kura dediler hepsi acıklandıydı ona dayanarak hepsi diyebilirim ama zannetmiyorum sadece kuradır bence...
Hiç umudum yok... Allahtan ümit kesilmez.