Arkadaşlar

tercihlerimizi onayladıktan sonra aday tercih sayfamızda tercihlerimi görüntüle yazısı çıkıyor,
ona tıkladıktan sonra onun hemen yanında Tercih Bilgilerini Güncelle seçeneği var.
Tercih Bilgilerini Güncelle seçeneğine tıkladımızda hiç bir işlem yapmasak bile sadece tıkladığımız için yaptığımız tercih iptal olur mu?

Çünkü Tercih Bilgilerini Güncelle sayfasını tıkladığımda Başvuru bilgilerinizi güncelleme işleminiz henüz tamamlanMAMIŞtır uyarısı çıkıyor, herkeste böyle mi?