adli sicil kaydı imiş.
adli sicil kaydı imiş.
güvenlik tahkikatı nedemektir
İ günler sayın arkadaşlarım benim bi sorum olcak şu 7225 olan kod sadece kişinin kendi sicilinemi bakıyor yoksa aile fertlerinemi örnek benim kardeş geçmişte adam yaralamadan 1 ay içerise yattı şimdi ben bu kodu tercih edemiycekmiyim saygılar
arkadaşım ben adalet bakanlığı cte ye atandım ömss 2012 ile sadece sana bakıyolar merak etme senin herhangibir sabıkan yoksa sıkıntı olmaz
neden 7225 kodu sadece Adalet Bakanlığında var ? Diğer bakanlıklara göre neyi fazla neyi eksikte bu kodu istiyor Adalet Bakanlığı ?
çünkü adalet bakanlığı askeri bir kurum bu yüzden belli bir araştırmadan gerçiriyor
Mantıken adı üstünde Adalet Bakanlığı sicilinde bir çok sorun olan kişiyi Özel bile zorla alıyor ki Adalet Bakanlığı niye alsın?
şahin olgun;
kardeş sende olmasada ailede varmıydı sicil filan
Ailede olsa bile sıkıntı olmaz , şahsın kendisi hapse girmemiş yada sabıkası yoksa memur olunabilir,fazla kasmayın kendinizi rahat bi kurum dışardan görüldüğü gibi değil
ailemde faln yoktu kardeş
senin kurum neresi kardeşim benim denizli cte
amokachi;
Memur olma şartı 1 yıldan fazla hapis yatmamak yüz kızartıcı suç işlememek yalan yanlış yorumlarda bulunmayın madem bilmiyorsun niye işkembeden sallıyorsun
Çok uzun sürüyor bu güvenlik tahkikatı, cte'ye yerleşen arkadaşlar bunu yazmıyor bakıyorum, en az 4 ay sürmüştü bu sicil soruşturması
Adalet bakanlığı askeri kurum değil. Sadece stratejik olarak önemli olan kurumlar güvenlik soruşturması isterler.
Adalet bakanlığı ise bir çok davanın görüldüğü kişisel bir çok bilgiyi barındırdığı için güvenlik tahkikatı yapılır