masabaşı yaparlarsa sıkıntı yokta yapmazlarsa nasıl çalışacam çünkü mümkünatı yok getir götür işini yapamam yürümede çok sıkıntı var
masabaşı yaparlarsa sıkıntı yokta yapmazlarsa nasıl çalışacam çünkü mümkünatı yok getir götür işini yapamam yürümede çok sıkıntı var
Alp kardeşim sen bunların hiç birini düşünme hiç bir sorun çıkmaz. Yeterki sen atan gerisi kolaydır.
peki 85.59 küsür puanla atanma şansım var mı? sıralama 1812
Alp ilk atamada zor gibi ama imkansız değil. Fakat ikinci atamada şansın çok fazla diye öngörüyorum. Hakkında hayırlısı olsun inşallah kardeşim.
ya kardes bende hizmetli işaretleyecem dybkr)) 1-2 yıl sonra kurum sınavıyla memur olurum
)rahat ol seni masa başı yaparlar
)) benim amca ogluda felcli yürümekte zorluk cekio duvarlara tutuna tutuna yürüyor ömssede hizmetli kazandı mebde suan masa başı 2 senede altına araba cekti
inş psikolojimiz allak bullak oldu artık bu iş yüzünden bi adam akıllı alım yapamadılar.inş atanırım ikinci atamada falan sıkıntı olmaz yeterki atanayım bi... sizce ikinci atama ne zaman olur
şubat falan sonra bi eylülde falan sonra olursa 2016 ocak falan
ölmüşüz hocam o zaman.. o kadar beklersek... ben üniversiteye hazırlanıyorum memurluğu bekliyordum düzene girmek için dershane özel ders falan neyse gitmişiz biz
Peki diyelim ki hizmetliyi yazdık atandık
İş düşündüğümüz gibi olmadı her işi verdiler normal temizlik vs yaptıracaklar.
O zaman ben yapamam diyebilme şansımız olmaz ki sonuçta hizmetliyi göre göre siz seçtiniz işiniz bu derlerse ne diyeceğiz
Ben de 83 aldım Lise sıralamam 2540 çok fazla bir umudum yok ama hayırlısı inşallah olur.