2015 seçimlerine yakın başlarlar konuşmaya
2015 seçimlerine yakın başlarlar konuşmaya
vallahi yorumun hoş olmuş , Ameller niyetlere göredir... Ama o kadar basit değil
castabala;
tebrikler kardeşim mantıklı düşünüyorsun,dilimizde tüy bitti,temiizlik,çay vs yapan hizmetli kalmadı diye.inşallah atanırsın,hakkında hayırlısı olsun kardeşim...![]()
hakancan06;
Nasıl kalmadı kardeşim ya yaşanan sıkıntıları bu forumda okumadık mı biz adı üstünde hizmetli adam sana kalk şurayı süpür diyecek hiç değilse memur olursan onu dıyemeyecek.
Yardımcı teknisyen olursak nolcak onu yazmayı düşünüyordum da ?
Hayatyaşamayadeğer;
arkadaşım senin gibi düşünenlere zaten sözümüz yok,amacımız burda gerçekten çaılşmaya ihtiyacın olan arkadaşlara yardımcı olmak,bir çok kimse dışardan yanlış biliyo,atanamıyo,şansını kaybediyo, bizde o arkadaşları bilgilendiriyoruz,isteyen okur inanır,istemeyen okumaz inanmaz,bu kadar basit yani..
Bende her zaman hizmetli yazacagimi dile getirmiştim.Benim anlamadigim bir sey var 85 aldim heryer uyar bana iste nahcivana kadro acsalar bile giderim diyen arkadaslar.Umudumuzu kaybettik diyorlar.Memur olarak evet olabilir.Ama hizmetli olarak umut cok hiç yoktan iyidir 1700-1800 tl az parami ya..Benim eski isime bakilirsa metal isinde calisiyodum aldigimiz 910 liraydi.Hakkımızda hayirlisi..
nelreler var izmir için
Hizmetli mi Memur mu?
Arkadaşlar bu konuda o kadar çok tartışma varki; Eğer bir kişinin işe çok fazla ihityacı var ve çalışmak istiyorsa hizmetliyide yazar. Ha ben hizmetli olmak istemiyorum diyorsa bunu sınavdan önce diyecekti ve ona göre çalışarak yüksek puan alıp memur olma sansını artırabilirdi. Kamuda öyle hizmetlisin şunu yap bunu yap diye kişiler çok istisnadır. Yok demiyorum elbette vardır. Fakat emin olun sizin iyi bir bilgisayar kullanımınız ve gerçekten azimli bir çalışmanız olduktan sonra size zaten götür getir işi yaptırmazlar. Ben memur olupta evrak dağıtan, tekniker olupta hizmetli işi yapanları biliyorum. Ve İşçi olupta muhasebe, personel gibi yerlerde çalışanları biliyorum bu tamamen kapasite meselesidir. Ama bütün bunların yanında çok ters bir amire düşersiniz o da şansınaza...
Arkadaşlar söylenecek çok söz varda yorum yapmak istemiyorum , hastayım ve rahatsızım . Bazı durumları tecrübe etmeden anlamak zor .. her şey kurum amirinizin inisiyatifinde , bir engelliye karşı yaklaşımında iki ,, onun iki dudağı arasında ,Ata sözünün de dediği gibi , O ister sizi ve eder ister se sizi rezil eder ...