şükür benim borcum yok ama ne kadar güzel konusmussun be arkadaşım tebrik ederim nerden bilsinler onlar 6 ay parasızlık ne demek..!!!
şükür benim borcum yok ama ne kadar güzel konusmussun be arkadaşım tebrik ederim nerden bilsinler onlar 6 ay parasızlık ne demek..!!!
bu görüşmeden çıkaracağım tek sonuç şu oluyor ; şubatta alım olucak 3000 kişi de o zaman alıcaz. başka bir durum yok. yanlış mıyım? yani 5000 - 6000 yapabiliriz yerine olma ihtimaline bakalım diyor sayın bakan.
bırazdaha zamanyayp sunun surasında subata ne kaldı 3500 ıle ıdare edın dıyecekler subatta bıokadar yaalırlar ya almazlar. yersen...
ama buna ınananlar agustosta kıme oy verıckelr acaba bayabı tuzak var bunda
musty35;
Ne çok şey biliyorsun sen ya.
takıb et sen benı konuşup durma ben sana daha neler ogretıcem cahıl..FOLLOW ME..
açık kadro sayısı belli, daha fazla neden erteliyorlar ki.. 4000 kişi alacağız dense o bile yetecek bekleyen insanlara ama devlette para kalmadı demekki... ne kadar gec ve az memur alırsak o kadar iyi diyorlar..
hayırlısı olsun yalnız ben toplam alınacak kadroda bir değişiklik olacagını düşünmüyorum . ilk atamada çogaltıp 2 . atamada azaltarak dengeleyeceklerini düşünüyorum
Konu karanlik872 tarafından değiştirilmiştir (27.07-2014 Saat 03:25 ).
her atamada 6000 alsalar ne güzel olurdu tabi ortaöğretimi fazla alsalar ne güzel olurdu çoğumuz iş sahibi olurduk boş kadroların hepsi doldurulsa niye olmuyor ben onu anlamadım yaa
Arkadaşlar benim anlamadığım konu şu:' Emekli ve halen çalışmakta olan engellilerin tercihte bulunması ve atanması önlenecektir.'Ben Taşeron olarak büro görevlisi pozisyonunda bir devlet kurumunda çalışıyorum.Benim tercih yapma imkanım yok mu ya da illaki atanmam olması için istifamı etmem gerekiyor.
deryab niçin sadece lise mezunu fazla alınsa ? bizler lisans mezunu olarak hala açıkta mı kalalım
allahtan korkun lisans önlisans 7000 küsür kişi başvurmuş lise 50 bin küsür sizcede liseden fazla kontenjan veirlmesi lazım degilmi
Arkadaşlar benim anlamadığım konu şu:' Emekli ve halen çalışmakta olan engellilerin tercihte bulunması ve atanması önlenecektir.'Ben Taşeron olarak büro görevlisi pozisyonunda bir devlet kurumunda çalışıyorum.Benim tercih yapma imkanım yok mu ya da illaki atanmam olması için istifamı etmem gerekiyor.
Arkadaşlar bilen biri varsa yardım ederse sevinirim yoksa başka yerlerden araştırmaya başlayacağım.