Arkadaslar asagidaki linkte sadece 3260 sayisi geciyor http://www.engelliler.biz/forum/showthread.php?t=131332 baska yerde bulamadim
Arkadaslar asagidaki linkte sadece 3260 sayisi geciyor http://www.engelliler.biz/forum/showthread.php?t=131332 baska yerde bulamadim
Öyle bir haber yok ki
şok ve hayal kırıklığı yaşamamak için elimizden geleni yapmaya hazırız.
Mikican nerde yazıyo linkte öle bir haber yok
arkadaşlar ankaradaki görüşmeleri yapanlardan biri benim yarın çok ciddi bir görüşmemiz olacak gibi bu görüşmenin sonucuna göre cuma günü basın açıklaması yapılacak ankarada herkesin katılması gerekiyor aslında imkanı olanlar gelsin lütfen yoksa 3200 kişle geçiştirecekler buda demek olur ki 90 altı yerleşemeyecek ayrca tel ulaşmak isteyenler özelden no alabilirler
gördümki tercihler açıklanınca yüzler belkide binler bu sitede yorum üzerine yorum soru üzerine soru soruyo ama şu an sınırlı sayıda kişi ortada destek yok beklenti çok lütfen duyarlı olalım
1616 kışıyıde mı sız aldırdınız yandex şimdı 4600 yerıne 3000 alırlar işte o alım tam bır fıyaskoydu adam 65-70p(bana gore sallasanda bu puanı alırsın 60kutu doldur yeter) ıle ışe gırdı yazık degılmı şimdı gırenlere![]()
1600 kişi atama sürecinin dışındaydım ama konuyuda biliyordum hiç karışmadım ama lakin şimdi gerçekten mücadele zamanı
ewet arkadaşlar kadroların artırılması ve bir yerlere yerleşmek isteyen adaylar lütfen yandex arkadaşıma destek olalım
yandex sende yeni bir büyük konu aç destekleri görelim
belkide son hafta içindeyiz arkadaşlar yüzdük yüzdük kuyruğa geldik bir hamla daha yapıp destek olalım da herkesin işi olsun yaaa yeter artık ösym sayfasını takip etmekten gına geldi
2012 ömss atamalarında ikili görüşmelerle kadro sayılarında yükseltmeler hatta yeni alımlar olduğunu bizzat gördüm, 2014 Ekpss'ye girip atanmayı bekleyen varsa işi sıkı tutmalı, 3200 çok az, kendi kendinize tepki vermekle olmaz, birleşirseniz sesiniz daha çok çıkar.
arkadaşlar destek olalım lütfen duyarlı olalım....
demekki kimse atanmak istemiyor.....
,,,,,,
Konu ersin_67 tarafından değiştirilmiştir (14.07-2014 Saat 19:01 ).
hocam bunun resmi açıklamasını bulamadım ikincisi arkadaşlar burdan böyle boş konusmakla olmuyor icraat göstermemiz lazım sitelere şikayetlede bimer lede olmuyo ya çıkıp eylem yapacaz yada tv lerden birnde haber satmamız lazımyoksa işimiz zor 3260 resmi değil ama anca bu kadar yapar bunlar