TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
Toplam 21 mesajın 1-15 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    ahuse Avatarı

Gerçek Adı
    ahuse akın
    Son Giriş
    17.11-2022
    Saat
    12:57
    Yaşadığı Yer
    nija uganda
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    arkadasım %80 şizofrenim ve ruhsal duygusal genel özürlüden girdim burda zihinselden giremezsiniz rom raporu vs. dediniz bir cok ruhsal hasta elinde rapor yokken zihinselden girdi yüksek puanlar aldı bu adaletmi? sorarım size ben neden genel zor sourları yaparken benımle aynı hastalıga sahip olan kolay soruları yapıyor hani bahsettiginiz ellerindeki rom raporları nereye sıkayet edebılırım bu durumu sıkayet edıcem bız enayımıyız?

Üye
    adil12 Avatarı

Son Giriş
    13.06-2023
    Saat
    16:08
    Yaşadığı Yer
    Çankırı
    Alınan Beğeniler
    15
    Verilen Beğeniler
    6

Et arkadas sonuna kadar et hakkını ara gerekirse bunalt boyle haklarını arıyanlar cok oldukca bır sonuc alacaksınız umarım.

Üye
    ahuse Avatarı

Gerçek Adı
    ahuse akın
    Son Giriş
    17.11-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    nija uganda
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    0

oturanboga burda yayınlıyordunuz yok rom raporu yok bılmem ne hadı bunada cevap verın atamassam hakkımı mahkemede arıycam benım neyım eksık ben zor soruları yaparken benle aynı hastalıga sahıp olanlar kolay soruları yapıyor anlımda enayimi yazıyor ?

Üye
    krt Avatarı

Son Giriş
    05.03-2015
    Saat
    22:20
    Yaşadığı Yer
    bartın
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

şikayet edin araştırılsın zihinselden girenlerin sınavları arayın hakkınızı enayi yerine konmayınız

Üye
    __akinaton__ Avatarı

Gerçek Adı
    ENES
    Son Giriş
    16.06-2016
    Saat
    15:52
    Yaşadığı Yer
    LA BIZE HER YER ANGARA
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Benım raporda zıhınsel işaretlı sınava zıhınselden gırdım bu bır ıkıncısı 2012 sınavında kı zıhınsel sorularla sımdıkı sınavın arasında daglar kadar fark var tabı soruları görmedıgınız kolay dı yok ucgen sormuslar deyıp atıp tutarsınız ıslamıyet öncesı turk tarıhınde dın işlerıne kım bakar onu sormuslar 4 tane ucgen sorusu 1 tane koklu sayı 2 tane carpanlara ayırma zıhınsel kolay dıye zıhınselın anasını aglatmıslar dedıgım gıbı bı haksızlık yok raporda zıhınsel ısaretlı gıdın önce benı şikayet edın

Forum Moderatörü
    Life Avatarı

Son Giriş
    02.10-2023
    Saat
    19:22
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    396
    Verilen Beğeniler
    446

Şikayet edebilirsiniz en doğal hakkınız ancak şahsı mı şikayet edeceksiniz tüm zihinsel engellileri mi? Zihinsel engelli olarak sınava girenlerin raporlarında zihinsel engellidir çalışabilir ya da şu şu alanlarda çalıştırılamaz gibi bir ibare olduktan sonra ve o kişi sınava kabul edildikten sonra hiç bir şey elde edemezsiniz. Zaten eğer öyle birşey olsa tüm sınavın iptali gibi bir durum doğar ki bu da imkansız. 2012 ekpss sınavında da 100 puan alan bir zihinsel engelli atanmıştı ve vali bey çeyrek atınla ödüllendirmişti, ben de o zaman eğer zihinsel engelli birinci ise diğer tüm girenler gerizekalı demiştim arkadaşlara.
    Siz şikayet edecekseniz bundan sonraki sınavlarda zihinsel engellilerin sınavının ayrı yapılması konusunda ösym'yi şikayet edin, daha yararlı olacaktır.

Üye
    ahuse Avatarı

Gerçek Adı
    ahuse akın
    Son Giriş
    17.11-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    nija uganda
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    0

bu kadar ayrıntılı mantıklı yazıyı nasıl bir zihinsel engelli yazıyor pesssssssss hadi uyanıklar sizi

Üye
    __akinaton__ Avatarı

Gerçek Adı
    ENES
    Son Giriş
    16.06-2016
    Saat
    Yaşadığı Yer
    LA BIZE HER YER ANGARA
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

kardesım uyanıklık degıl kul hakkını bende sevmem ınan bana genelın sorularıyla bırebır sormuslar yoksa suan turkıye bırıncısı olmustum raporumda zıhınsel ısaretlı aıle ve sosyal polıta zıhınselden gırcen dedı okula kayıt yaptırdım zıhınsel dedı bı sorun cıkmasın dıye ösymı aradım zıhınsel ısaretlıyse raporda sıkıntı olmaz dedı

Üye
    ahuse Avatarı

Gerçek Adı
    ahuse akın
    Son Giriş
    17.11-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    nija uganda
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    0

iyi arkadsım sana bır sey dedıgım yok allah nasıp etsın memur ol sevınırım ben benım nıye zıhınselden engelli dıye sınavaına koymadılar dıye sıkayet edıcem bende anlamakta algılamakta sorun yasıyorum sınavda cok zorlandım benım senınle derdım yok enes kardes ben ben nıye gırmedım dıye kızıyorum calısmıssın kazanmıssın helal olsun kendını sıkma arkadsım ben genelden gırdım 79 aldım zıhınselden gırseydım bende yuksek alıcaktım benım uzuntum o bılseydım bende zıhınselden gırerdım

Üye
    __akinaton__ Avatarı

Gerçek Adı
    ENES
    Son Giriş
    16.06-2016
    Saat
    Yaşadığı Yer
    LA BIZE HER YER ANGARA
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

şizofrenılerı 2012 de genelden sokmuslar ılk defa sınava gıren cogu şizofrenıyı zıhınsel yazmıslar ve bu yuzdende soruları zor sormsular ösymı ARA SOLE DERIM DURUMU ANLAT BIDE RAPORUNDA NE İŞARETLI ONU SOLE TURKIYEDIKI ENGEL GRUBUNU BELIRTEN RAPORLARIN COGU FARKLI KIMI SIFOFRENIDE RUHSAL DUYGUSAL ISARETLI KIMINDE ZIHINSEL ISARETLI YENI VERILEN RAPORLARDA GENELDE ZIHINSEL ISARETLI RAPORUN ESKIMI SENIN BENIM RAPOR YENIYDI

Üye
    ahuse Avatarı

Gerçek Adı
    ahuse akın
    Son Giriş
    17.11-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    nija uganda
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    0

raporum 2012 ruhsal duygusal işaretli bos ver enes bır anlık kızgınlık benımkısı geldı gectı hayırlı olsun sıze belkı yerlesemssem 2016 ta bende raporu degıstırırım zıhınsel yaparım iyi aksamlar

Üye
    karargahx Avatarı

Son Giriş
    30.07-2020
    Saat
    22:54
    Yaşadığı Yer
    İZMİR
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    1

zihinsel engellilerin soruları daha zormuş genelden öle duydum ..

Üye
    (Gölge) Avatarı

Gerçek Adı
    Kibar feyzo
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Kuşadasi
    Alınan Beğeniler
    551
    Verilen Beğeniler
    805

akineton raporunu kopyalasana bi görelim

Üye
    __akinaton__ Avatarı

Gerçek Adı
    ENES
    Son Giriş
    16.06-2016
    Saat
    Yaşadığı Yer
    LA BIZE HER YER ANGARA
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

fax numarsı ver bende kamera yok ınternetten roporu sorgulayamıyorum fax numarası ver yolıyım zıhınselın nası ısaretlemısler bı bak yada face adresımı verıyım resımlerden gösterıyım sana

Üye
    alksgn Avatarı

Son Giriş
    26.12-2014
    Saat
    21:47
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Sayın ahuse sen bunları buraya yazabildigine göre sizofren filan degilsin önce kendini sorgula seneye zihinsel yazdiririm raporuma filan diyorsun bu kadar kolaymi rapor almak hastanede yattinmi neye göre %80rapor aliyosun sonra burda atıp tutuyosun asıl seni sikayet etmek lazım önüne gelen rapor alırsa böyle olur ben 3 defa hastanede yattım 12 yıl ilaç kullabiyorum ve ömür boyu kullanicam benim raporu %45 ve kontrollu ve ben genelden girdim hicde sikayet etmiyorum önce kendini sorgula

Sayfa 1 / 2 12 SonSon